Ο ''Αριστείδης'' των ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ αποκαλύπτει:Τον Αριστείδη τον είχαν για βλάκα.Θα μπει τέρμα σ' αυτό''

12:17 12/11/2015 - Πηγή: TVNea
Τον αγαπήσατε στο «Ευτυχισμένοι μαζί», αλλά τον λατρέψατε ως Αριστείδη στη σειρά «Οι συμμαθητές». Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, ο οποίος μας μίλησε αποκλειστικά για τη σειρά, την Τατιάνα, το φινάλε και τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.
Στους «Συμμαθητές» θα δούμε το φινάλε που είχατε γυρίσει;
«Ο δεύτερος κύκλος των “Συμμαθητών” επέστρεψε με τα επεισόδια του προηγούμενου κύκλου. Είχαμε ήδη γυρίσει και ήταν έτοιμα 15 επεισόδια. Όλα θα γίνουν κανονικά, δηλαδή θα δούμε τους ήρωες πώς είναι μετά από έξι μήνες».
Τι
άνθρωπος είναι τελικά ο Αριστείδης;
«Ο Αριστείδης είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής που προσπάθησε να καλύψει με κάποιο τρόπο τα χαμένα χρόνια που δούλευε και μεγάλωσε μια κόρη μόνος του, γιατί η γυναίκα του πέθανε νωρίς. Όταν λοιπόν έκανε λεφτά και πέτυχε, ήθελε να αναπληρώσει τα χαμένα χρόνια. Αλλά δυστυχώς δεν τα αναπληρώνει... Τα νιάτα και το ποτάμι δεν γυρίζουν πίσω».
Με την Τατιάνα τι θα γίνει;
«Θα γίνει χαμός. Όλος ο κόσμος το είχε τούμπανο και μόνο εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μετά από αυτή την περιπέτεια όλα θα μπουν στη θέση τους. Τον Αριστείδη τον είχαν για βλάκα 150 επεισόδια. Θα μπει τέρμα σ’ αυτό».
Θα τη συγχωρέσει την Τατιάνα;
«Οχι, καθόλου! Θα το δείτε άλλωστε στο φινάλε που είναι πολύ ανθρώπινο».
Παρ’ όλα αυτά θα ξεκινήσει μια νέα ζωή…
«Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Συνεχίζουμε, δεν είμαστε στάσιμοι. Άλλωστε, νέος είναι ακόμα, γιατί να το βάλει κάτω».
Βάζει και τρίτο στεφάνι;
«Γιατί να μην το κάνει αφού το θέλει».
Θέλατε να πάει η σειρά και δεύτερη σεζόν;
«Όλοι οι ηθοποιοί το θέλαμε, άλλωστε έκανε και επιτυχία. Αν στην επιτυχία δεν πάει, στην αποτυχία τι πρέπει να κάνουμε, να εξαφανιστούμε;».

Πηγή:TV24-Τίνα Μεσσαροπούλουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα