Πήρε άδεια από τη φυλακή και...δεν επέστρεψε ποτέ ξανά!

12:01 12/11/2015 - Πηγή: TVNea
Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 49χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβίαση περιορισμών διαμονής και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προχθές το μεσημέρι εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, και συνελήφθη,
ο 49χρονος, ο οποίος ήταν έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα των Χανίων. Mετά,λοπόν, την πάροδο της χορηγούμενης σε αυτόν πενθήμερης άδειας την 25.04.2014, δεν επέστρεψε ποτέ, ως όφειλε ,την οριζόμενη ημερομηνία, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δύο επιταγές χρηματοπιστωτικού ιδρύματος των οποίων εξετάζεται η γνησιότητα τους. Από τη διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση της Υπηρεσίας προέκυψε ότι, σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ακόμη δύο καταδιωκτικές αποφάσεις, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς ,με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή:Cretalive.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα