Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλάει για την 'Ελλη Στάη και τoν Νίκο Ευγαγγελάτο

22:30 7/9/2014 - Πηγή: TVNea
Για όλους και για όλα μίλησε ο Αιμίλιος Λιάτσος στην συνέντευξη που έδωσε στο people.
Κι ένα πρόσωπο που βρέθηκε εκτός οθόνης: Η Έλλη Στάη.Πολύ κακώς. Είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια στις ειδήσεις. Λείπει απ’ την τηλεόραση. Ίσως η ίδια να μην έχει διάθεση να επιστρέψει, γιατί ο καθένας μας στη ζωή του περνάει περιόδους περισυλλογής. Αν μου λέγατε ότι τα κανάλια δεν της κάνουν προτάσεις, αυτό θα μου δημιουργούσε μεγάλη απορία.
Λέγεται,
πάντως, ότι οι καβγάδες σας, στο διάστημα της συνεργασίας σας στην ΕΡΤ, ακούγονταν σε όλους τους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου.Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Ήμουν, μάλιστα, εκείνος που προσπάθησε για την ανανέωση της σύμβασής της. Κι αν σε μια δουλειά υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για θέματα, αυτό είναι υγιές, γιατί βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Έλλη: πρόσφατα ήπιαμε καφέ στο γραφείο της στο The Toc και χάρηκα πολύ που συνάντησα εκεί κάποιους συναδέλφους από την ΕΡΤ.
Νίκος Ευαγγελάτος και ΝΕΡΙΤ. Πώς το σχολιάζετε;Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το προφίλ της. Έτσι κι αλλιώς, δεν βλέπω ΝΕΡΙΤ. Ταυτίζομαι με τις απόψεις των «απέναντι» του Ραδιομεγάρου, των αγωνιζομένων του Ertopen, και προτιμώ αυτούς τους εργαζόμενους απ’ τους δήθεν επαναστάτες που τελικά έγιναν υπηρέτες της ΝΕΡΙΤ, που άλλωστε δεν έχει πρόγραμμα. Και η δική μου επιλογή, βέβαια, ήταν να μην επιστρέψω στο Ραδιομέγαρο, που, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ήταν δύσκολο.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα