Ποιοι σταρ και γιατί μπήκαν στα ρεκόρ Γκίνες 2015

22:16 7/9/2014 - Πηγή: TVNea
Τι κοινό έχουν η Τζένιφερ Λόρενς, η Σακίρα, η Μπιγιονσέ και οι ηθοποιοί του Game of thrones; Είδαν όλοι, όπως και κάποιοι άλλοι διάσημοι σταρ, για διαφορετικούς ο καθένας λόγους, τα ονόματά τους να γράφονται στη νέα επετειακή έκδοση, με τα ρεκόρ Γκίνες για το 2015.Η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε μεταξύ άλλων ένα Οσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες κι ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου
με γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη μεγάλη επιτυχία της, καθώς κατακτά τον τίτλο της πιο προσοδοφόρου ηρωίδας κινηματογραφικής περιπέτειας για τις εμφανίσεις της στα δύο πρώτα Hunger Games.
Το φαινόμενο Game of thrones πιστοποίησε την κυριαρχία του, σημειώνοντας για άλλη μια φορά το ρεκόρ της πιο δημοφιλούς σειράς στους «πειρατές» του Διαδικτύου, καθώς κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 5,9 εκατ. «πειρατικά» downloads. Το ρεκόρ δεν πέρασε ασχολίαστο από τους παραγωγούς της σειράς και το HBO, που ανακοίνωσε -με νόημα- ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ στα Γκίνες «είναι καλύτερο από ένα βραβείο Εμμυ, διότι αποδεικνύει την επιρροή της σειράς στην ποπ κουλτούρα». Τη δική της θέση στα Γκίνες κατέκτησε η Μάιλι Σάιρους, η οποία έχει στο βιβλίο των ρεκόρ τον τίτλο της ποπ σταρ, για την οποία έγιναν οι περισσότερες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο. Ρεκόρ Γκίνες στα social media έκανε η Σακίρα, η οποία μπήκε στη νέα έκδοση ως η πιο δημοφιλής σταρ και η πρώτη που είδε τη σελίδα της στο Facebook, να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια like.
Θέση στα Γκίνες κατέλαβε και η Μπιγιονσέ για το ταχύτερα διαδεδομένο άλμπουμ στα iTunes, καθώς το video άλμπουμ με το όνομά της πούλησε 828.773 αντίτυπα παγκοσμίως τις πρώτες τρεις μέρες που κυκλοφόρησε.Το ρεκόρ των followers στο Twitter ανήκει στην Κέιτι Πέρι, ο λογαριασμός της οποίας έχει πάνω από 56 εκατομμύρια followers (οι οποίοι συνεχίζουν να αυξάνονται), ενώ θέση στα Γκίνες πήρε και ο Βιν Ντίζελ για τη φωτογραφία με τα περισσότερα like (πάνω από 6,8 εκατ.), στην οποία είναι ο ίδιος με τον Πολ Γουόκερ λίγο μετά τον τραγικό θάνατό του.Το ρεκόρ των υψηλότερων ετήσιων αποδοχών σε ηθοποιό του κινηματογράφου μοιράστηκε στους Τομ Κρουζ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (για αποδοχές 76,7 εκατ. δολαρίων).
Τέλος, ενδιαφέρον έχει και το ρεκόρ για το οποίο μπήκε στα Γκίνες η ταινία «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ»,, η οποία αναδείχτηκε η ταινία με τις περισσότερες βλαστήμιες (καταμετρήθηκαν σε αυτήν περί τις 687, που σημαίνει 3,81 ανά λεπτό...).

thetochttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα