Ο "James Bond" κράζει τον ...... James Bond

11:30 2/9/2015 - Πηγή: TVNea
«Είναι μισογύνης, σεξιστής και πολύ μόνος». Και δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ ποζάρει με ένα ανοιχτό λευκό πουκάμισο για το Esquire ...και μιλάει για τον James Bond το alter ego του. Ο ρόλος του James Bond τον έκανε έναν πλούσιο άντρα, ο ίδιος παραδέχεται.
Αλλά αυτό δεν τον έχει σταματήσε από το να «πουλάει» τον πιο διάσημο χαρακτήρα ως «μισογύνη», «σεξιστή» και «πολύ μόνο». Ο 47χρονος Ντάνιελ Κρέγκ, ο πιο γνωστός κατάσκοπος στον κόσμο από το 2005, δήλωσε στο περιοδικό Esquire ότι θα δώσει «βάρος και σημασία» στην τέταρτη εμφάνισή του ως Βοnd.
Καλύπτοντας το κεντρικό θέμα του μηνιαίου περιοδικού, ο ηθοποιός είπε: «Ας ελπίσουμε ότι Bond μου δεν είναι τόσο σεξιστής και μισογύνης όπως οι παλαιότερες ενσαρκώσεις. Ο κόσμος έχει αλλάξει». Δίπλα στη Μόνικα Μπελούτσι Για πρώτη φορά στην ιστορία της ταινία, ο πράκτορας 007 έχει μια σχέση με μια «ώριμη» γυναίκα, την ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι που υποδύεται τη χήρα ενός γκάνγκστερ. Αλλά ο Daniel παραδέχθηκε ότι ενώ ο Bond έχει τεράστια επιλογή ελκυστικών γυναικών, δεν κάνει σημαντικές σχέσεις και μένει πάντα μόνος.
Στην τελευταία ταινία του Μποντ με τίτλο Spectre, θα δούμε τη μάχη του με τη μυστηριώδη οργάνωση Spectre (Φάντασμα). O Kρεγκ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις είπε ότι μετά την ταινία Spectre, το κάστ της ταινίας ήταν συγκλονισμένο με την δημιουργία «της μεγαλύτερης βρετανικής ταινία όλων των εποχών», και αναρωτιούνται: «Πού πάμε μετά από εδώ...»
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα