Ψήφο... εμπιστοσύνης ζητούν εκπομπές και σειρές!

10:46 2/9/2015 - Πηγή: TVNea

Καλημέρα, φίλες και φίλοι του tvnea.com. Σήμερα, θα σχολιάσουμε κάτι που συμβαίνει και συνδέει τις τελευταίες μέρες, εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές. Έχει να κάνει με τον τρόπο που προσπαθούν να προσεγγίσουν το κοινό τους. Κατά, την προσωπική μας -ταπεινή- άποψη, άλλοι το κάνουν έξυπνα και άλλοι ερασιτεχνικά.

Συγκεκριμένα, η νέα Κυπριακή παραγωγή του ANT1 Κύπρου
με τίτλο ''Χωρίς Εσένα'' εδώ και μία μέρα έχει ζητήσει τη βοήθεια του κοινού. Μέσα, από την επίσημη ιστοσελίδα (http://www.ant1iwo.com/) μπορούν όσοι το επιθυμούν και οι κυρίως οι ...φαν της σειράς να ψηφίσουν, αφού πρώτα ακούσουν ποιο από τα δυο τραγούδια θα ακούγετε στην έναρξη.
Αυτός, είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσεις πρωτοβουλία στους ίδιους τους τηλεθεατές.

Αντιθέτως, ο τρόπος με τον οποίον παρουσιάστηκε από το κανάλι ''E TV'' με δελτίου τύπου η πρεμιέρα της εκπομπής, της Τατιάνας Στεφανίδου με τίτλο ''Τ@τιάνα Live'' δείχνει... πως δεν υπήρξε η παραμικρή σκέψη, για να βγει κάτι έξυπνο παρά μία... ξεπερασμένη κίνηση αναφοράς στο προεκλογικό κλίμα των ημερών και την παράκληση για ψήφο... εμπιστοσύνης.

Υ.Γ.: Ούτε τα πρώτα τρέιλερ που είδα μου έκαναν κλικ... λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, αλλά σίγουρα υπάρχει τρόπος να δούμε έναν καλύτερο τρόπο διαφήμισης των νέων προγραμμάτων!!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα