Νέα ταλέντα βγαίνουν στο φως και λένε... «Στην υγειά μας»!

18:46 11/9/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί το «Voice» και όλα τα αντίστοιχα μουσικά talent shows να αναδεικνύουν νέα ταλέντα, τα οποία λίγο καιρό μετά συστήνονται και δισκογραφικά στο κοινό, όμως φέτος φαίνεται πως η έκπληξη θα έρθει από τον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» προσπαθώντας να στηρίξουν το καλό ελληνικό τραγούδι αποφάσισαν φέτος να αναδείξουν νέους, ταλαντούχους καλλιτέχνες. Αυτό είναι κάτι που ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήθελε να κάνει από καιρό και
τώρα φαίνεται πως του δίνεται η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει και μάλιστα μέσα από την εκπομπή του. Ετσι, λοιπόν, με σκοπό την αναζήτηση νέων φωνών θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις, μέσα από τις οποίες θα επιλεγούν τα «φιντανάκια» της εκπομπής.

Στην αρχή οι πρώτοι επιλαχόντες θα κληθούν να συμμετάσχουν ως προσκεκλημένοι ερμηνευτές στα γυρίσματα αλλά και σε αφιερώματα που θα κάνει κατά καιρούς η εκπομπή. Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι καλλιτέχνες θα συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο. Οσοι εμφανιστούν θα διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο και θα έχουν την ευκαιρία για καριέρα στο πεντάγραμμο. Δεν χρειάζεται βέβαια να έχουν δισκογραφημένα τραγούδια, ούτε να είναι χρόνια επαγγελματίες του χώρου.

Από αυτές τις οντισιόν θα μπορέσουν να περάσουν ακόμη και σπουδαστές από ωδεία, αλλά και ηθοποιοί που έχουν και τραγουδιστικό ταλέντο εκτός από υποκριτικό. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σκοπεύει να φέρει άλλον αέρα στην εκπομπή του και να προσεγγίσει και πιο νεανικό κοινό, αφού σε αυτό το target group ποντάρουν πολύ τα κανάλια.

Το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» φέτος θα ταξιδέψει και εκτός Ελλάδας, αφού ύστερα από πολλές παρακλήσεις ο ηθοποιός και παρουσιαστής κατάφερε να φτιάξει έτσι το πρόγραμμά του, ώστε να επισκεφτεί την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών, οπότε δεν αποκλείεται μερικοί και από τους νέους αυτούς καλλιτέχνες να τον ακολουθήσουν.

Espressohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα