Τι περιμένω να δω του χρόνου στην τηλεόραση?

18:30 11/9/2014 - Πηγή: TVNea
Η νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται έχει ενδιαφέρον.Κάποια πράγματα τα περιμένω με αγωνία από τις πρώτες εντυπώσεις που μας έχουν μεταφερθεί,αλλά και από τα έστω τωρινά στοιχεία.Κάποια όμως τα περιμένω επειδή θεωρώ ότι θα με κερδίσουν και κάποια άλλα επειδή είναι περίεργο να δεις πως κάποιες καταστάσεις θα δέσουν.
Mega!
Δύο προγράμματα που συνεχίζουν από πέρυσι θέλω να δω,επειδή πέρυσι με κέρδισαν.Πρώτο και καλύτερο το ¨Celebrity game night¨.Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με
ωραία παρουσιάστρια,πετυχημένες επιλογές καλεσμένων και παιχνιδιών.Έντονο κέφι και μπόλικη ενέργεια.Ακόμη με αγωνία περιμένω το δεύτερο κύκλο της σειράς ¨Κάτω Παρτάλι¨.Στην αρχή δεν μου άρεσε,αλλά από το 4ο επεισόδιο άρχισα να μπαίνω στη διαδικασία του μυστηρίου.Ο Λευτέρης Παπαπέτρου είναι φοβερός σε αυτά.
Από περιέργεια τώρα περιμένω άλλα 4 πράγματα.Αρχικά μου κάνει εντύπωση ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει ένα τρίωρο πρωινό πρόγραμμα.Θέλω να δω με τι θα το γεμίσει και πως θα προσπαθήσει να κάνει το ¨διαφορετικό¨,ενώ θέλω να δω και αν θα τα καταφέρουν ως παρουσιαστές η Έλενα Τσαβαλιά και ο Στέλιος Κρητικός.Στη συνέχεια περιμένω το ¨Εθνική Ελλάδος¨ επειδή μέχρι στιγμής ότι έχει γράψει ο Γιώργος Καπουτζίδης αποτελούν τηλεοπτικά must.Περιμένω να δω αν η τρίτη δουλειά θα είναι τρίτη και καλύτερη ή τρίτη και φαρμακερή.Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη θα κάνει τηλεόραση.Περιμένω να δω αν όλες τις παρατηρήσεις που έκανε και κάνει για τα τηλεοπτικά πρόσωπα θα τις έχει λάβει υπόψιν της για το νέο της βήμα.Τέλος έχω περιέργεια για το ¨Music school¨.Πρόγραμμα με παιδάκια,με παρουσιάστρια που θα δοκιμαστεί ως βασικό πρόσωπο για πρώτη φορά,αλλά και τους Βαγγέλη Γερμανό,Ευριδίκη και Demy σε νέα πόστα.
Ant1!
Τρία προγράμματα που συνεχίζουν από πέρυσι περιμένω να δω.Το πρωινό παρεάκι της εκπομπής έδεσε με μαέστρους το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.Πραγματικά πέρναγα καλά,όταν τους έβλεπα.Βέβαια έχω την περιέργεια να δω πως θα ενταχθούν οι Κώστας Δόξας,Άρης Καβατζίκης και Μαίρη Συνατσάκη.Ακόμη χρόνια δηλώνω φαν των ¨Ράδιο Αρβύλα¨.Έγιναν τόσα πράγματα ένα καλοκαίρι και περιμένω με αγωνία να δω τον σχολιασμό τους.Τέλος το ¨The Voice¨ πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.Θέλω να ξαναζήσω αυτό το μουσικό ταξίδι.
Από περιέργεια περιμένω στον Ant1 4 προγράμματα.Πρώτα το νέο βήμα της Ναταλίας Γερμανού,η οποία πέρυσι δεν με εντυπωσίασε με την εκπομπή της.Δεύτερον θέλω να δω πως τα ¨Καρντάσιανς¨ θα διαχειριστούν το ζωντανό.Τρίτον την ¨Εκδρομή¨,αφού όλοι κάνουν λόγο για μία σειρά υπερπαραγωγή,η οποία έχει γυριστεί με κινηματογραφικό τρόπο και αποτελεί το πρώτο ελληνικό θρίλερ.Τέλος θέλω να δω τις ¨Τρίχες¨.Μετά από πάρα πολλά χρόνια ενώνουν τις δυνάμεις το δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου,αλλά άγνωστο παραμένει τι επιδόσεις θα έχει ο Νίκος Μουτσινάς και ο Παναγιώτη Βλοντάκης.
Alpha!
Δύο προγράμματα που συνεχίζουν από πέρυσι περιμένω να δω.Το ¨Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα¨ ήταν ένα πολύ δυνατό σήριαλ και θέλω να ξαναγελάσω με τις ατάκες τους και επίσης περιμένω το ¨Happy Day¨.Εκπομπή που έδεσε και παρουσίασε κάτι αξιόλογο με το στοιχείο του μέτρου.
Τρία προγράμματα περιμένω με περιέργεια.Τη νέα σειρά με τίτλο ¨Το Σόι¨,αφού θέλω να δω αν όντως ο νέος Alpha θα έχει εξαιρετικές σειρές μετά τη ¨Μουρμούρα¨.Δεύτερον θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα δέσει η τετράδα του ¨Όλα παίζουν¨,αλλά και πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συστηθεί επίσημα ως κεντρική παρουσιάστρια(λυπηρό αυτό,αλλά πραγματικό).
Star!
Τίποτα που συνεχίζει από πέρυσι δεν περιμένω να δω.
Από άποψη αγωνίας θέλω να δω 2 πράγματα.Την Τατιάνα Στεφανίδου απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη,αλλά και το τι θα στηρίξει ένα νέο εντελώς διαφορετικό 3ωρο πρόγραμμα.Τέλος θέλω να δω πως είναι ο ¨Όρκος Σιωπής¨.Η σειρά που επιστρέφει το Star στην εγχώρια μυθοπλασία μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Skai!
Από πέρυσι περίμενα να δω μόνο το ¨Τώρα¨ της Άννας Μπουσδούκου,αλλά έκανε πρεμιέρα υπερβολικά νωρίς.Εξαιρετική παρουσιάστρια που σε ταξιδεύει στην επικαιρότητα.
Από περιέργεια περιμένω 3 πράγματα.Πρώτα το τηλεοπτικό δέσιμο των Πουνέντη-Ηλιάκη,αφού το ραδιοφωνικό είναι δεδομένο.Δεύτερον το νέο μεσημεριανό ενημερωτικό δίδυμο και τρίτον το Γιάννη Ζουγανέλη ως παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού.
Έψιλον!
Από πέρυσι περιμένω να δω τα ¨Αποκαλυπτικά¨ του Μένιου Φουρθιώτη,διότι η εκπομπή ασχολείται πολύ με κάτι που αγαπάω,το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Από περιέργεια περιμένω 2 πράγματα.Το τηλεοπτικό δέσιμο του ζευγαριού Καραβάτου-Κατσούλη,αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη σε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Action24!
Θέλω να δω αν μπορεί εν έτη 2014 ένας σταθμός να στηριχθεί αποκλειστικά στην ενημέρωση.
tvmindhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα