Ναταλία Γερμανού: «Οι αντιστάσεις όμως κάμφθηκαν και έπεσα με τα μούτρα…»

16:16 19/1/2016 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Γερμανού μετρά ήδη πέντε μήνες στον τηλεοπτικό αέρα του Ε και της εκπομπής Namaste. Πώς αισθάνεται;

«Παρότι έχουν περάσει πέντε μήνες, ακόμα κάνουμε καινούργια πράγματα και φτιάχνουμε νέες ενότητες. Αισθάνομαι σαν να έχω μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι, το οποίο μου αρέσει πολύ και ακόμα βάζω έπιπλα, κρεμάω πίνακες και κουρτίνες. Μια τέτοια αίσθηση έχω. Βέβαια, δεν έχω προλάβει να διακοσμήσω ολόκληρο το σπίτι, μου μένουν ακόμα μερικές γωνίτσες. Ετσι και στην εκπομπή, έχω να φτιάξω ακόμα μερικά πραγματάκια...» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Φέτος,
με την εκπομπή αυτή, έχω την αίσθηση ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις. Είναι αλήθεια;
«Ναι, μου αρέσει. Παρά το γεγονός ότι είχα μια διστακτικότητα στην αρχή, ομολογώ τελικά ότι δουλεύω καλά κάτω από σκληρές συνθήκες. Κάτι ήξερε ο Μένιος Φουρθιώτης που το πρότεινε (γέλια). Προφανώς είμαι με τα ΟΥΚ... Δεν με τρομάζει η πολλή δουλειά ούτε η σκληρή. Εχω μάθει από τα 17 μου να δουλεύω. Αυτό το καθημερινό, παρόλο που έχει πολλές απαιτήσεις και δουλειά, εμένα με ξαναζωντάνεψε και με έβαλε ξανά στη μάχη.»

-Γιατί ήσουν διστακτική στην αρχή;
«Δίσταζα επειδή δεν είχα ξανακάνει καθημερινή εκπομπή. Μου ταίριαζε πολύ η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου και την έκανα επί πέντε χρόνια. Πίστευα ότι το καθημερινό δεν είναι το ίδιο. Είχα, λοιπόν, αυτή τη διστακτικότητα και έλεγα στους άλλους: «Ρε παιδιά, ίσως δεν είμαι καλή, είναι άλλη ζώνη, δεν θα το κάνω καλά». Γενικά είχα πολλά «δεν»... Οι αντιστάσεις όμως κάμφθηκαν και έπεσα με τα μούτρα στο... νερό και κολυμπάω.»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα