Ν. Καρβέλας: συντονιστής στη νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας;

18:15 13/1/2014 - Πηγή: TVNea
Η είδηση πως το κανάλι της Παλλήνης (βλ. Alpha) προσανατολίζεται στη δημιουργία μίας νέας βραδινής εκπομπής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα της Αννίτας Πάνια, κυκλοφορεί εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ο σταθμός πιστεύει πολύ στην εν λόγω παρουσιάστρια, που βλέπει να του χαρίζει απλόχερα τα 30άρια στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και επιθυμεί να την αξιοποιήσει λιγάκι παραπάνω.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκάλυψε και ο ίδιος ο Τζόνυ Καλημέρης στην εκπομπή "Μες στην
καλή χαρά" χθες το μεσημέρι, το καινούριο αυτό βραδινό show βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και δρομολογείται να βγει σύντομα στον "αέρα". Αν και ο αρχικός προϋπολογισμός κρίθηκε απαγορευτικός και έβαλε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στον "πάγο" για λίγο διάστημα, τα δεδομένα φαίνεται πως αναθεωρήθηκαν και συνεπώς οι διαδικασίες προχωρούν.

Το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί σε αυτό το σημείο είναι η εμπλοκή του Νίκου Καρβέλα στις συζητήσεις για την υλοποίηση του βραδινού show. Ο συνθέτης, όπως υποστηρίζουν και οι πηγές της είδησης, συμμετέχει κανονικά στις συσκέψεις των μελών του σταθμού επί του θέματος και μάλιστα δίνει συχνά το παρόν και στα Studio PRO, όπου γίνονται οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή της συζύγου του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση του Νίκου Καρβέλα δε διαφέρει σε τίποτα από τα κλασσικά "Παρατράγουδα", που παρουσίαζε η Αννίτα, απλώς σε λίγο πιο alternative έκδοση. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα στελέχη του σταθμού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την "αναβίωση" των "Παρατράγουδων" ή ενός συναφούς προγράμματος και εκεί ακριβώς επέρχεται μία εσωτερική μάχη στο κανάλι της Παλλήνης
Keywords
Τυχαία Θέματα