Όλες οι ταινίες του 2014!

16:32 13/1/2014 - Πηγή: TVNea
Πάρτε βαθιά ανάσα και βουτήξτε στην κινηματογραφική μας λίστα με τις ταινίες του νέου έτους!MAGIC IN THE MOONLIGHTΟ Γούντι Άλεν θα μας παρουσιάσει μια ακόμη κομεντί που γυρίζεται αυτή την εποχή στη Νότια Γαλλία -το δεύτερο φιλμ του Γούντι που γυρίζεται στη χώρα και το όγδοο σε ευρωπαϊκό έδαφος- και θα έχει τον τίτλο "Magic in the Moonlight". Πρωταγωνιστούν οι Eileen Atkins, Colin Firth,
Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Simon McBurney, Emma Stone Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Catherine McCormack, Paul Ritter και Jeremy Shamos. POMPEII
Ο πρωταγωνιστής του "Game of Thrones" Kit Harington, που υποδύεται τον "John Snow" έχει τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Pompeii", που αφηγείται τα γεγονότα της καταστροφής της Πομπηίας μετά την έκρηξη του Βεζούβιου. UNDER THE SKINΜετά το γκανγκστερικό "Sexy Beast" με τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, και την ταινία μυστηρίου"Birth" όπου πρωταγωνιστούσε η Νικόλ Κίντμαν, ο Βρετανός Τζόναθαν Γκλέιζερ ετοιμάζει την τρίτη σκηνοθετική δουλειά του με τίτλο "Under The Skin", η οποία βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Μάικλ Φέιμπερ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, μελαχρινή αυτή τη φορά, υποδύεται ένα εξωγήινο πλάσμα το οποίο κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή μιας γοητευτικής και αισθησιακής γυναίκας. Με φόντο τους απομονωμένους αυτοκινητόδρομους της Σκωτίας, μoναδικός της στόχος είναι να "ψαρεύει" ανυποψίαστους άνδρες που κάνουν auto-stop και να τους μεταφέρει στον πλανήτη της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται λιχουδιά!
NYMPHOMANIACΗ νέα ταινία του Trier έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Ήδη πρόκεται για μια από τις πολυσυζητημένες και... τολμηρές ταινίες της χρονιάς!
ΤΖΑΚ ΡΑΪΑΝ: ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΟ θρυλικός και εμπορικότατος Jack Ryan (Κρις Πάιν) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη κι ο Κρις Πάιν, μετά τους Άλεκ Μπάλντουιν, Χάρισον Φορντ και Μπεν Άφλεκ οι οποίοι ενσάρκωσαν τον ήρωα, εμπνέει το σκηνοθέτη της ταινίας Κένεθ Μπράνα που, μετά το Thor, τού εμπιστεύεται το ρόλο του διάσημου αναλυτή της CIA σε μια περιπέτεια χαρακτήρων, γεμάτη ανατροπές και καταιγιστική δράση που επικεντρώνεται στα πρώτα του βήματα ως πράκτορα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚΣτην κωμωδία της Warner Bros "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ" πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε (Χένρι ‘'Ρέιζορ'' Σάρπ) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Μπίλυ ‘'Δε Κιντ'' ΜακΝτόνεν), όπου υποδύονται δύο μποξέρ με μεγάλη ιστορία αντιπαλότητας, που αφήνουν τη «σύνταξη» για ένα τελευταίο αγώνα. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Πίτερ Σίγκαλ ("Get Smart").

ROBOCOPΈνα θρυλικό remake έρχεται και μας μεταφέρει στο έτος 2028 όταν και η εταιρεία OmniCorp είναι το κέντρο της ρομποτικής τεχνολογίας. Ο Άλεξ Μέρφι είναι ένας οικογενειάρχης αστυνομικός που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το Ντιτρόιτ. Όταν τραυματίζεται σοβαρά εν ώρα καθήκοντος, η OmniCorp θα κάνει τα πάντα για να τον... κρατήσει στη ζωή. Ο Άλεξ επιστρέφει στη δουλειά του με τρομακτικές νέες ικανότητες. Τζόελ Κίναμαν, Άμπι Κόρνις, Γκάρι Όλντμαν, Μάικλ Κίτον, Σάμιουελ Τζάκσον τα πιο δυνατά ονόματα της ταινίας.
ΔΙΚΟΣ ΤΗΣΣε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι (Γιοακίν Φοίνιξ), ένα μοναχικός και ιδιαίτερος άνδρας, που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων. Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αποφασίζει να αγοράσει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε χρήστη καθώς αποτελεί μια διαισθητική και μοναδική οντότητα από μόνη της.
RIO 2Στο "Ρίο 2" συναντάμε τον Μπλου, την Τζούελ και τα τρία τους παιδιά να ζουν μια τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο.
MALEFICENTΕδώ και αρκετούς μήνες η Disney δουλεύει πάνω στο... project "Maleficent" που δεν είναι άλλο από την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του κλασικού παραμυθιού "Η ωραία κοιμωμένη". Σε αυτό λοιπόν το ρόλο της κακιάς θα έχει η Αντζελίνα Τζολί - και μάλιστα είναι αρκετά... ψαρωτική αν λάβουμε υπόψιν το πρώτο poster της ταινίας, που αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙΤο «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» είναι η νέα, ακαταμάχητα γοητευτική ταινία του ιδιότυπου Τζιμ Τζάρμους με πρωταγωνιστές τους Τίλντα Σουίντον και Τομ Χίντλστοουν. Πρόκειται μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία- μια ερωτική επιστολή αφιερωμένη στην επί χρόνια καλλιτεχνική σύντροφο του σκηνοθέτη, Sara Driver- που αναθεωρεί το είδος των ταινιών με βαμπίρ, λειτουργώντας περισσότερο ως αλληγορία για τη συντροφικότητα, την τέχνη και την κατάσταση της ανθρωπότητας. Στην παραγωγή της ταινίας, που επιλέχθηκε στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών, συμμετείχε και η ελληνική εταιρεία παραγωγής Faliro House (Before Midnight) του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου.
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΑΥΓΗΈνα συνεχώς αυξανόμενο "έθνος" γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Καίσαρα, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό, που σάρωσε τα πάντα μια δεκαετία πριν. Παρότι αρχικά τα δυο στρατόπεδο δείχνουν διατεθειμένα να συζήσουν σε συνθήκες ειρήνης, στην πορεία αναγκάζονται να συγκρουστούν αμετάκλητα, προκειμένου να αναδειχθεί μονάχα ένας νικητής - και απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη - εκτοπίζοντας πλήρως το αντίπαλο είδος. Ο Άντι Σέρκις μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη ερμηνεία στην προηγούμενη ταινία του διάσημου franchise, επιστρέφει ως Καίσαρας και πάλι, έχοντας δίπλα του διακεκριμένους ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά.
INSIDE LLEWYN DAVISΗ νέα ταινία των αδερφών Κοέν αποτελεί το πορτρέτο ενός φιλόδοξου και ταλαντούχου καλλιτέχνη που δεν καταφέρνει να βρει το δρόμο του. Περιλαμβάνει live μουσικές εμφανίσεις τόσο από τον βασικό πρωταγωνιστή, όσο και από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αναβιώνοντας την μουσική που άνθισε στα θρυλικά clubs του Greenwich Village, στις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Πρωταγωνιστούν οι Όσκαρ Άιζακ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζον Γκούντμαν.
SIN CITY: A DAME TO KILL FORΕπτά χρόνια αναμονής αλλά από ό,τι φαίνεται η περιπέτεια του sequel του «Sin City» έφτασε στο τέλος της και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ετοιμάζεται για την «Αμαρτωλή Πόλη 2».
MNHMEIΩΝ ΑΝΔΡΕΣΤι συμβαίνει όταν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπιλ Μάρεϊ και Ματ Ντέιμον συναντούν τους Ζαν Ντιζαρντέν και Τζον Γκούντμαν; Το αποτέλεσμα ακούει στο όνομα "Μνημείων Άνδρες"! Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, λοιπόν, το φιλμ περιγράφει το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού της καταγεγραμμένης ιστορίας και εξετάζει τη δράση μιας επίλεκτης "διμοιρίας" ανθρώπων, οι οποίοι κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν επιφορτιστεί με μια πολύ σημαντική υποχρέωση: Να διασώσουν κλεμμένα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους! Κι αν αυτή η αποστολή φαντάζει, σε πρώτη ανάγνωση, εντελώς αδύνατη, σκεφτείτε πως η συγκεκριμένη διμοιρία, η οποία θα πρέπει να ξετρυπώσει τα έργα τέχνης και να τα αποσπάσει από τους Ναζί, αποτελείται αποκλειστικά από διευθυντές μουσείων, επιμελητές εκθέσεων και ιστορικούς τέχνης. Η σκηνοθεσία είναι του Τζορτζ Κλούνεϊ.
I, FRANKENSTEINΣτο σύγχρονο θρίλερ φαντασίας που βασίζεται στο επιτυχημένο comic book του Κέβιν Γκρεβιού (δημιουργού του "Underworld"), ο Frankenstein βρίσκεται σε μια μυστηριώδη γοτθική πόλη, ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες αθάνατων πλασμάτων. Ο Άαρον Έκχαρτ μεταμορφώνεται στο θρυλικό ανθρωπόμορφο ον ενώ το ρόλο του "αρχικακού" υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Μπιλ Νάι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στιούαρτ Μπίτι (σεναριογράφου των "Πειρατών της Καραϊβικής")
METAΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 5Το νέο κεφάλαιο τρόμου... ακούει στο όνομα "Paranormal Activity: The Marked Ones" και πρόκειται ασφαλώς για την πέμπτη συνέχεια της Μεταφυσικής Δραστηριότητας!
DOM HEMINGWAYΣε ένα α λα Γκάι Ρίτσι φιλμ (που τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Σέπαρντ) ο Τζουντ Λο υποδύεται τον περιβόητο κλέφτη Dom Hemingway, ο οποίος αφού πέρασε 12 χρόνια στη φυλακή κρατώντας το στόμα του κλειστό, επιστρέφει ξανά στους δρόμους του Λονδίνου για να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει. Συμπρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκραντ, Ντέμιαν Μπισίρ και Εμίλια Κλαρκ
Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΓΙΟΣΣτο μακρινό παρελθόν, μια σκοτεινή δύναμη είναι έτοιμη να απελευθερωθεί, ανακινώντας για μία ακόμη φορά τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων. Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζεφ Μπρίτζες Bridges (στο ρόλο του κυρίου Γκρέγκορι - Σπουκ), η Τζούλιαν Μουρ (στο ρόλο της Μητέρας Μάλκιν), ο νεαρός Μπεν Μπαρνς Barnes (ως Τομ Γουάρντ) και η Αλίσια Βικάντερ (ως Άλις Ντιν). Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Σεργκέι Μποντρόφ, σκηνοθέτη των υποψήφιων για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας "Mongol: The Rise of Genghis Khan" και "Prisoner of the Mountains."
SNOWPIERCERΤο πολυαναμενόμενο «Snowpiercer» του Τζουν-Χο Μπονγκ ("Gwoemul/The Host", "Salinui Chueok/Μνήμες Εγκλήματος", "Madeo/Mother") είναι η πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική δουλειά του κορεάτη σκηνοθέτη και μαζί μια σύμπραξη δυο διαφορετικών κινηματογραφικών σχολών. Στο... σωτήριον έτος 2031 μ.Χ., μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα, για να ανακοπεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μια νέα εποχή παγετώνων έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη. Οι μόνοι επιζήσαντες είναι οι ταξιδιώτες του Snowpiercer, ενός τρένου με κινητήρα αέναης κίνησης. Οι επιβαίνοντες της «οικονομικής θέσης», μη μπορώντας να ανεχθούν πλέον τις κακές συνθήκες διαβίωσης, επαναστατούν και επιχειρούν να πάρουν τον έλεγχο του κινητήρα που η ελίτ της «πρώτης θέσης» θεωρεί «ιερό».
FAST & FURIOUS 7To έβδομο μέρος του franchise που αναμένεται πως & πως, ειδικά μετά τον άδικο χαμό του Πολ Γουόκερ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND BUDAPESTΗ νέα κωμωδία του Γουές Άντερσον περιστρέφεται γύρω από τον Gustave H, έναν θρυλικό concierge σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Ευρώπης την εποχή του Μεσοπολέμου και του Zero Moustafa, ενός καμαρότου που θα εξελιχθεί στον πιο πιστό του φίλο. Με το γνωστό του κινηματογραφικό στυλ και την παραμυθένια εικόνα του ο Γουές Άντερσον μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά με το καινούριο του φιλμ, που περιλαμβάνει ένα έξοχο καστ αποτελούμενο από τους Σάοιρς Ρόναν, Ραλφ Φάινς, Έντουαρντ Νόρτον, Γουίλεμ Νταφόε, Τζουντ Λο, Όουεν Ουίλσον, Λία Σεϊντού, Μπιλ Μάρεϊ, Άντριεν Μπρόντι, Τίλντα Σουίντον, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τομ Ουίλκινσον!
ΤΗΕ ΤWO FACES OF JANUARYH Kirsten Dunst μαζί με τον Viggo Mortensen πρωταγωνιστούν σε αυτό το θρίλερ, με επίκεντρο έναν καλλιτέχνη, τη σύζυγό του, και έναν ξένο που προσπαθούν να εγκαταλείψουν μια ξένη χώρα αφού ένας από αυτούς έχει βρεθεί μπλεγμένος στη δολοφονία ενός αστυνομικού. Όλα αυτά στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1960.
300: H ANOΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣΒασισμένο στο τελευταίο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ "Xerxes", το νέο «κεφάλαιο» του συγκλονιστικού έπους, μας οδηγεί και αυτή τη φορά μέσω της εκπληκτικής φωτογραφίας που θυμίζει κόμικς, σε ένα καινούργιο πεδίο μάχης - αυτή τη φορά στη θάλασσα - καθώς ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει τον ρου της μάχης. Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη - του θνητού που έγινε θεός - (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Εύα Γκριν), της αιμοδιψούς επικεφαλής του Περσικού Ναυτικού.
ΤΗΕ LEGO MOVIEΗ πρώτη κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τα LEGO είναι γεγονός. Πρωταγωνιστής είναι ο Έμετ, μια συνηθισμένη μίνι φιγούρα των LEGO που από λάθος θα τον μπερδέψουν με το σημαντικότερο πρόσωπο και το κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου. Θα γίνει μέλος μιας ομάδας αγνώστων, σε μια επική αναζήτηση που στόχο έχει να σταματήσει έναν κακό τύραννο. Είναι ένα ταξίδι, για το οποίο ο Έμετ είναι απελπιστικά και ξεκαρδιστικά απροετοίμαστος. Στο «The Lego Movie» θα ακούσουμε τις φωνές των Γουίλ Φέρελ, Λιαμ Νίσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Νικ Όφερμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Γουίλ Άρνετ και Κρις Πρατ.OLDBOYΈνα στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας έχει απαχθεί και κρατείται για 20 χρόνια στην απομόνωση. Όταν ανεξήγητα απελευθερώνεται, ξεκινά μια έμμονη αποστολή: να ανακαλύψει ποιος ενορχήστρωσε την τιμωρία του, ενώ εξακολουθεί να είναι παγιδευμένος σε έναν ιστό συνωμοσίας και μαρτυρίου. To remake του θρυλικού φιλμ του 2003 υπό τον Σπάικ Λι, με τον Τζος Μπρόλιν.
GRACE OF MONACOΗ ιστορία της διάσημης σταρ του Χόλυγουντ, Γκρέις Κέλι (στο ρόλο της οποίας βλέπουμε την Νικόλ Κίντμαν), και το πέρασμα της από σταρ του σινεμά στο θρόνο του παλατιού. Η ταινία παρουσιάζει ένα κομμάτι της ζωής της πριγκίπισσας καθώς και την προσπάθειά της να εξομαλύνει την πολιτική κρίση μεταξύ του Πρίγκιπα Ρενιέ ΙΙΙ και του Γάλλου Προέδρου Σαρλ ντε Γκολ, με αφορμή τη φορολογική νομοθεσία

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIERΟ Κρις Έβανς επιστρέφει στο γνώριμο ρόλο, ενώ στο νέο φιλμ θα δούμε ακόμη τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σεμπάστιαν Σταν, Άντονι ΜακΚι, Φρανκ Γκρίλο, Κόμπι Σμάλντερς, Τζορτζ Σαν- Πιερ, Τόμπι Τζόουνς, Έμιλι Βαν Καμπ.

NOAHΜια πραγματική... πλυμμήρα θα πλήξει τις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν είναι άλλη από το επερχόμενο "Noah" του Ντάρεν Αρονόφσκι. Μετά τα "Black Swan" και το "The Wrestler" ένα ακόμη φιλμ του σπουδαίου σκηνοθέτη έρχεται να γίνει σημείο αναφοράς και συζήτησης. Σε αυτό ο Ράσελ Κρόου γίνεται Νώε και κατασκευάζει Κιβωτό. Τα υπόλοιπα ασφαλώς τα γνωρίζεις αλλά θα τα δεις ξανά (και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό) στο επικό φιλμ.
ΕΓΩ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΗ ταινία, που έχει αλμοδοβαρικά στοιχεία, αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που η μητέρα του τον μεγάλωσε ως κορίτσι. Είναι η διασκευή του θεατρικού one man show του ιδίου του Γκιγιόμ Γκαλέν, που είχε ανεβάσει με τεράστια επιτυχία το 2008. Με θεατρικό στιλ και πολύ χιούμορ ο Γκαλέν υποδύεται τον εαυτό του από τότε που ήταν παιδί μέχρι να μεγαλώσει.
THE AMAZING SPIDER- MAN 2Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Σάλι Φιλντ, Πολ Τζιαμάτι καταλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία του ανθρώπου- αράχνη. Σε αυτή ο Spider-man θα έρθει αντιμέτωπος με ένα νέο εχθρό, τον Electro, την ώρα που παράλληλα θα προσπαθεί να τελειώσει το σχολείο!
X-MEN: ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣΗ απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», για τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι "X-Men" θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους νεότερους εαυτούς τους από την ταινία ""X-Men: Η Πρώτη Γενιά"", σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν - για να σώσει το μέλλον μας. To καστ φυσικά τα... σπάει με Πάτρικ Στιούαρτ, Ίαν ΜακΚέλεν, Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Φάσμπεντερ, Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Τζένιφερ Λόρενς, Χάλι Μπέρι, Νίκολας Χουλτ, Έλεν Πέιτζ, Ομάρ Σι.
Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑΠενήντα χρόνια μετά την αριστουργηματική ταινία της Disney, Mary Poppins, που εκτός από τη λατρεία του κοινού απέσπασε 5 Όσκαρ και συνολικά 13 υποψηφιότητες, οι σπουδαίοι Tom Hanks ( στον ρόλο του Walt Disney) και Emma Thompson( στον ρόλο της συγγραφέως των βιβλίων της Mary Poppins), πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική βιογραφία, που μας ξεναγεί στις συνθήκες δημιουργίας του διάσημου αυτού φιλμ. Το «Saving Mr.Banks» είναι μια συναρπαστική ταινία μέσα στην ταινία, σε σενάριο της πολλά υποσχόμενης Kelly Marcel (Terra Nova TV Series) και σκηνοθεσία του John Lee Hancock (σενάριο και σκηνοθεσία για το Blind Side, σενάριο για το Snow White and the Huntsman), που έχει όλες τις προδιαγραφές για να διαγωνιστεί στις σημαντικότερες κατηγορίες της επόμενης οσκαρικής κούρσας, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.
ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΒασισμένο στο ομώνυμο best seller, Οι 50 αποχρώσεις του γκρι αποτελούν την κινηματογραφική μταφορά του έργου της E. L. James. Μετά από ένα πραγματικό... σίριαλ για την ανεύρεση των πρωταγωνιστών, οι Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον θα ενσαρκώσουν στη μεγάλη οθόνη τους Κρίστιαν Γκρέι και Αναστάσια Στιλ.
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙΣτο Μικρό Ψάρι, ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μουρίκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΟι γονείς της επιτυχημένης συγγραφέως Έρικα Φαλκς σκοτώνονται σε ένα βίαιο τροχαίο. Λίγους μήνες αργότερα, ένας άντρας μπαίνει στο σπίτι της και ισχυρίζεται ότι αυτός και η Έρικα είχαν την ίδια μητέρα. Βασισμένη στο best seller της Καμίλα Λάκμπεργκ.
NEED FOR SPEEDΔεν είναι και λίγοι αυτοί που μεγάλωσαν παίζοντας Need for Speed στο Playstation... Ε λοιπόν... χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του video game καθώς αυτό μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από την Dreamworks! Η υπόθεση της ταινίας κυλά γύρω από τον street racer Τόμπι, άρτι αποφυλακισφείς για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Τόμπι θα δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα αυτοκινήτων της πολιτείας του και ο πρώην συνεργάτης του θα ποντάρει ένα τεράστιο ποσό πάνω του! Στο "Need for Speed" πρωταγωνιστούν οι Άαρον Πολ («Breaking Bad»), Ίμοτζεν Πουτς («V for Vendetta»), Ντόμινικ Κούπερ.ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣΟ Ντέιβιντ Ο. Ράσελ μαζί με το πρωταγωνιστικό τρίο της επιτυχίας του «Οδηγός Αισιοδοξίας» παραθέτει τη δική του εκδοχή σε μια πραγματική επιχείρηση του FBI κατά της πολιτικής διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος. Η ταινία αποτελεί μία διασκευή αληθινών γεγονότων από την υπόθεση "Abscam", ενός σκανδάλου που τάραξε το πολιτικό σύστημα των Η.Π.Α. την δεκαετία του '70, λίγο μετά το Γουότεργκεϊτ.
FURYAφού τον είδαμε να αντιμετωπίζει... ζόμπι στο "World War Z", ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως έχει αφήσει... ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Ναζί από τους «Άδωξους Μπάσταρδους» του Κουεντίν Ταραντίνο. Έτσι λοιπόν επιστρέφει σε... συνθήκες Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο «Fury» του Ντέιβιντ Άγιερ. Πρόκειται για πολεμικό φιλμ, που αναφέρεται σε μια ηρωική ομάδα Αμερικανών που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα πυρά των Γερμανών και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
JUPITER ASCENDINGΟι δημιουργοί του "Matrix" και του "Cloud Atlas" αφοί Γουατσόφσκι καθοδηγούν σκηνοθετικά τους Τσάννιγκ Τέιτουμ και Μίλα Κούνις σε ένα δυνατό sci fi περιπετειώδες φιλμ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝΗ αληθινή ιστορία μιας τραγικής για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις αποστολής στο Αφγανιστάν μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ υποδύεται τον Μάρκους Λουτρέλ, τον μοναδικό επιζώντα της επιχείρησης και συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης καθώς περιγράφει με μοναδικό τρόπο τις δοκιμασίες και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος όταν ξεπερνάει τα σωματικά και ψυχικά όρια. Μαζί του, ως μέλη της ομάδας SEAL, οι Τέιλορ Κιτς, Έμιλ Χιρς, και Μπεν Φόστερ
INTERSTELLARΟι δυο κολοσσοί της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας Paramount και Warner Bros συνεργάζονται για την sci fi ταινία που σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ Νόλαν και καλύπτεται από πέπλο άκρας μυστικότητας. Το καστ πάντως υπόσχεται (πάρα) πολλά: Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέισι Άφλεκ, Γουές Μπεντλεϊ, Μάικλ Κέιν, Μακένζι Φόι.
VAMPIRE ACADEMYΒασισμένο στη λογοτεχνική σειρά των έξι βιβλίων "Vampire Academy", με συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως πάνω από 1,000,000 αντίτυπα, 8 εβδομάδες στη λίστα των bestsellers των New York Times και βραβείο από την American Library Association, το "Vampire Academy" φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια νεανική, συναρπαστική και ρομαντική ιστορία βρικολάκων, με στοιχεία μαύρου χιούμορ και έντονη δράση.
Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ"Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά" είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ελίνας Ψύκου, που απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Works in Progress του περσινού φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, ενώ συμμετείχε στο τμήμα Forum του 63ου Φεστιβάλ Βερολίνου. Παράλληλα, η Ελίνα Ψύκου επιλέχθηκε από το περιοδικό Variety ως μια από τους 10 πιο υποσχόμενους ευρωπαίους σκηνοθέτες στη λίστα των 10 Directors to Watch του φετινού φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι. Οι φεστιβαλικές αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τη δυναμική και την ιδιαιτερότητα της ταινίας,που ισορροπεί με δεξιοτεχνία ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό. Ο εξαιρετικός Χρήστος Στέργιογλου καταθέτει μια μοναδική ερμηνεία, πρωταγωνιστώντας σε μια ευρηματική και πρωτότυπη παραβολή για την Ελλάδα του σήμερα.
GODZILLAΣτο remake της ταινίας το γνωστό τέρας... ξαναζωντανεύει και φυσικά... καταστρέφει! Σε σκηνοθεσία Γκάρεθ Έντουαρντς, με τους Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Κεν Γουατανάμπι, Ζιλιέτ Μπινός, Μπράιαν Κράνστον, Σάλλι Χόκινς και Ντέιβιντ Στράτχερν, ο "Godzilla" αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στους κινηματογραφικούς κύκλους, ανάλογη του μεγέθους του.πηγή:athensmagazine.gr
Keywords
ταινιες, ολες οι ταινιες, game of thrones, need for speed, v for vendetta, new york times, colin firth, emma stone, kirsten dunst, viggo mortensen, black swan, emma thompson, terra nova, tv series, breaking bad, μπραντ πιτ, new york, γαλλια, φιλμ, magic, atkins, emma, paul, game, john, snow, βομβα mall, beast, μπεν, skin, νέα, jack, ryan, thor, cia, δραση, warner, bros, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, smart, εταιρεία, ντιτρόιτ, rio, μπλου, disney, project, καλοκαιρι, τομ, house, franchise, live, village, city, sequel, ματ, book, underworld, hemingway, ντιν, khan, host, ξενοδοχειο, στυλ, faces, ελλαδα, lego, movie, σταρ, γκολ, βαν, noah, black, swan, θεατρο, amazing, φοξ, terra, nova, series, lee, blind, white, γκρι, james, μικρο, παιδι, speed, playstation, video, συμμετοχή, vendetta, fbi, world, fury, jupiter, matrix, cloud, atlas, κιτς, vampire, york, times, forum, watch, godzilla, κινηση στους δρομους, auto show 2010 athens, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, φορολογικη δηλωση 2011, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, κεν ρασελ, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, εμιλια κλαρκ, αστυνομικο τμημα, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, μιλα, δυνατα, αφγανισταν, δουλεια, ηθοποιος, θαλασσα, θεμα, θριλερ, μητερα, μουσικη, νωε, ονοματα, οουεν, σινεμα, σταρ, σωτηρια, ωρα, cia, fbi, game, james, lego, ryan, thor, times, village, ααρον, αλεξ, αραχνη, αρονοφσκι, αφλεκ, αφορμη, βαμπιρ, εβδομαδες, βρισκεται, γκολ, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γκρι, γονεις, δευτερο, δυναμη, δικη, εγινε, εδαφος, εκρηξη, ελινα, εμμονη, εργα, εξι, εποχη, επιτυχια, ερχεται, εταιρεία, ετος, ευαγγελια, τεχνη, ζωη, ζωης, τζολι, ζομπι, ιδια, ειδος, υποθεση, θεος, θυμιζει, εικονα, φιλμ, ιμοτζεν, κεφαλαιο, κυνηγι, κιτς, κοεν, κωμωδια, λαθος, λορενς, ματ, μηνες, μινι, μπλου, μικρο, μορφη, μπεν, μυθιστορημα, ναζι, νολαν, νορτον, ντιτρόιτ, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, ογδοο, οθονη, οικογενεια, ολσεν, ονομα, ορια, παιδικα, παιδι, παιδια, πεδιο, πεμπτη, πηγη, μποξερ, πρωταγωνιστες, πωλησεις, ρασελ, ριο, ριο ντε τζανειρο, ρολο, σεναριο, συζυγο, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, σιριαλ, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σπιτι, στυλ, στομα, συγχρονο, τειλορ, τιμωρια, τμημα, τρια, τριτη, τομ, φυλακη, φεστιβαλ, φυσικα, φοντο, φοξ, φορολογικη, φοστερ, φορα, χιουμορ, χρηστος, χοκινς, amazing, ανηκει, auto, atkins, βαν, βηματα, blind, book, white, sequel, city, colin firth, disney, ειδικες δυναμεις, εμφανισεις, emma stone, emma, ετοιμη, forum, franchise, jack, john, house, hemingway, χωρα, watch, project, kirsten dunst, κλειστο, κομματι, κομικς, κρεας, lee, men, μια φορα, need for speed, new york times, new york, paul, ομαδες, ψαρι, speed, snow, spider, ταξιδι, faces, viggo mortensen, warner, bros, χερια, york, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα