Ν. Γερμανού: "Δεν έχουμε την καλύτερη τηλεόραση στον πλανήτη!"

16:55 6/10/2012 - Πηγή: TVNea
Έχοντας βγει στον "αέρα" με την πέμπτη σεζόν του πρωινού "Μες στην καλή χαρά" και συνεχίζοντας ακάθεκτη την εκπομπή της στο ραδιόφωνο, θα έλεγε κανείς πως η Ναταλία Γερμανού διανύει μία πολύ καλή φάση στα επαγγελματικά της. Τι απαντά η ίδια για την κρίση στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στην ελληνική δισκογραφία; Διαβάσαμε την συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό εβδομαδιαίο τηλεπεριοδικό και σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα σημεία της:

- Πώς αντιμετωπίζετε την TV ως τηλεθεάτρια;
"Καλοπροαίρετα και με ήρεμη διάθεση. Με στεναχωρούν οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από την τηλεόραση
και μετά βγαίνουν στις συνεντεύξεις τους και τη βρίζουν, για το πόσο φριχτή έχει καταντήσει. Τότε, γιατί δεν απέχουν; Ναι, δεν έχουμε ίσως την καλύτερη τηλεόραση στον πλανήτη, αλλά δεν έχουμε και την χειρότερη. Και δεν λέω ότι βοηθάω στον εκπολιτισμό της χώρας, προς Θεού! Μια απλή, ψυχαγωγική εκπομπή κάνω. Αλλά, έστω και σε εκατό ανθρώπους να φτιάξω τη διάθεση τα Σαββατοκύριακα, για μένα είναι σημαντικό."

- Οι προβλέψεις σας για την ελληνική δισκογραφία;
"Ελληνική δισκογραφία; Μα, υπάρχει ακόμα; Νομίζω πως το παιχνίδι παίζεται πια στο YouTube και στο ποιος καλλιτέχνης έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα τραγούδια που ανεβάζει. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Πολλά τραγούδια, πολλοί τραγουδιστές, ελάχιστα τα καλά, πάρα πολλά τα κακά. Και φταίμε όλοι γι' αυτό - κι εγώ, φυσικά, δεν βγάζω επ' ουδενί την ουρά μου απ' έξω."

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10 ΤΟ "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ! - Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΙΤΙΚΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ "TV NEA"!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα