Αφήνει την TV, επιστρέφει στα θρανία!

16:18 6/10/2012 - Πηγή: TVNea
Μετά το... ναυάγιο του ψυχαγωγικού μέρους για το "Πρωινό Ant1", η πάντα λαμπερή και αγαπημένη Σίσσυ Χρηστίδου παραμένει - όπως όλα δείχνουν - εκτός τηλεόρασης, έπειτα από οκτώ συνεχόμενα χρόνια στην πρωινή ζώνη. Η αποτυχία στο να "δέσει" τηλεοπτικά με τον Χρήστο Φερεντίνο την προηγούμενη σεζόν ήταν το δάχτυλο που πάτησε τη σκανδάλη για την απομάκρυνσή της από το "γυαλί".

Παρ' όλα αυτά,
η Σίσσυ καθόλου δεν πτοείται και, αν και το όνομά της παίζει πολύ στα δημοσιογραφικά "πηγαδάκια" για την παρουσίαση διάφορων concept, η ίδια έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει φέτος. Σύντομα, λοιπόν, η πανέμορφη Σαλονικιά παρουσιάστρια θα γυρίσει πίσω στα... θρανία, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές της στη σκηνοθεσία και την παραγωγή, ρίχνοντας βάρος στην επαγγελματική της κατάρτιση, στο ιδιωτικό κολέγιο, από το οποίο αποφοίτησε στο παρελθόν!

Έτσι, ακόμα κι αν δεν συμπεριλάβει την τηλεόραση στα άμεσα φετινά της επαγγελματικά σχέδια, δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της να κάνει ένα διάλειμμα και, επί τη ευκαιρία, να ολοκληρώσει αυτό το οποίο είχε ξεκινήσει να σπουδάζει. Εύγε, Σισσάκι!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10 ΤΟ "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ! - Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΙΤΙΚΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ "TV NEA"!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα