Ν. Γερμανού: "Αν έμενα στον Alpha, θα..."

18:01 18/1/2014 - Πηγή: TVNea
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και με περίσσιο ενδιαφέρον εκπομπή μας επιφύλασσε χθες βράδυ η Ναταλία Γερμανού, μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Με καλεσμένο το Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια επιχείρησε να κυλήσει το κουβάρι των προσωπικών και επαγγελματικών αναμνήσεων του, ενώ οι ερωτήσεις που του απηύθυνε και - φυσικά! - οι απαντήσεις που της έδωσε αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες πτυχές των συνεργασιών του.

Ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε λοιπόν να δηλώσει μεταξύ άλλων πως δε θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Τσαλίκη,
πως η Δούκισσα Νομικού δε βγάζει την απαραίτητη "ζεστασιά" στην παρουσίαση του DWTS4 και ότι ουδέποτε η Ελένη Μενεγάκη του έθεσε "όρους", όταν δέχθηκε να εμφανιστεί ως καλεσμένη στη βραδινή του εκπομπή.

Ωστόσο, οι ρόλοι σε κάποια στιγμή της εκπομπής άλλαξαν και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει αυτός μερικές ερωτήσεις στη Ναταλία, σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha. Η ερώτηση αφορούσε στο εάν η παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη με το νέο της τηλεοπτικό "σπίτι" (βλ. Ant1) και γιατί αποφάσισε να κάνει βραδινό show στον Ant1 και όχι στον Alpha.

"Πρώτον είμαι πολύ ευτυχισμένη εδώ. Όσον αφορά την αλλαγή καναλιού, εδώ στον Ant1 θα έκανα το βραδινό, έτσι όπως το φανταζόμουν και το ήθελα. Αν έμενα στον Alpha, θα έκανα το πρωινό, που δεν ήθελα να συνεχίσω." ήταν η απάντηση της ξανθιάς παρουσιάστριας στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά και πρόσθεσε, λέγοντάς του με υπονοούμενο: "Βραδινό θα έκανες εσύ ούτως ή άλλως".
Keywords
Τυχαία Θέματα