H Ναταλία, ο Νίκος και η συνεργασία που δεν έγινε ποτέ!

17:16 18/1/2014 - Πηγή: TVNea

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Αρκετά ενδιαφέρουσα αποδείχτηκε χτες η βραδινή τηλεοπτική συνάντηση της Ναταλίας Γερμανού
Και με τους δύο αυτούς ανθρώπους έχουμε φτάσει στο παρελθόν πολύ κοντά στη συνεργασία. Με τη Ναταλία κάναμε μαζί για τρεις σεζόν εκπομπή στον Sfera και επρόκειτο να δουλέψουμε μαζί την πρώτη σεζόν του Μες Στην Καλή Χαρά (υπογραμμίζω ότι στις ηγετικές θέσεις του σταθμού βρισκόταν μία τελείως διαφορετική ομάδα).
και του Νίκου Μουτσινά. Ο Νίκος πήρε το πτυχίο του
από τη Δραματική σχολή στο πλατό, μάθαμε ότι ιδρώνει πολύ και ότι φοράει σλιπάκι και όχι μποξεράκι, πέταξε τις σποντούλες του για παλιούς συμπαρουσιαστές του και μας τόνισε πολλές φορές πόσο κουράζεται τη φετινή σεζόν, ενώ η Ναταλία απάντησε για πρώτη φορά με σαφήνεια γιατί έφυγε από τον Alpha.
Μετά από πολλές οντισιόν, είχαμε δώσει τα χέρια με την Παραγωγή και είχαμε μάλιστα φωτογραφηθεί για το promo. Αυτά είχαν γίνει Ιούλιο. Γύρω στα μέσα Αυγούστου, ένα εξώφυλλο στο Downtown, με τη Ναταλία να δηλώνει σε μένα ότι, αν ήταν τηλεθεατής θα στοιχημάτιζε υπέρ της Αλιμπέρτη, η οποία μέχρι τότε έσκιζε στην ίδια ζώνη, ήταν αρκετή για να εξαγριώσει υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού (ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε εκτός) και να ζητήσει την απομάκρυνσή μου από την εκπομπή αφού είχα βάλει το περιοδικό πάνω από το κανάλι!
Περασμένα ξεχασμένα φυσικά όλα αυτά, αφού και το Μες Στην Καλή Χαρά έκανε - και συνεχίζει να κάνει- πολύ υψηλά νούμερα, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό. Αυτό τελικά βγήκε σε καλό, γιατί αμέσως μετά προέκυψε μια ακόμα πιο σημαντική πρόταση για τον "τιμωρημένο" της υπόθεσης (εγώ ήμουν αυτός, αφού όλοι πίστευαν πάντα στη χημεία μας με το Ναταλάκι, που εξακολουθώ να αγαπώ) ενώ την επόμενη κιόλας σεζόν οι ίδιοι άνθρωποι επανήλθαν με νέα πρόταση, αυτή τη φορά για το Δέστε Τους.
To αρχικό concept της εκπομπής, ήταν να είναι ουσιαστικά ένα Πρωινό στην απογευματινή ζώνη, με ζώδια, μαγειρική, καλεσμένους, κουτσομπολιά κ.ο.κ . Ιδέα άκρως ενδιαφέρουσα αφού οι πρωινές εκπομπές άρεσαν σε πολλούς ανθρώπους που δεν μπορούσαν όμως ποτέ να τις παρακολουθήσουν επειδή εργάζονταν. Αυτό το concept τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω υψηλού κόστους.
Μετά από μια ακόμη σειρά δοκιμαστικών, πέρα από τον Τσαλίκη και την Ηλιάκη, που ήταν από την αρχή μέσα στο παιχνίδι, προστέθηκε την τελευταία στιγμή το όνομα του Νίκου Μουτσινά. Έχοντας ακούσει πάρα πολλά από ανθρώπους του χώρου για τον δύσκολο χαρακτήρα του πάνω στην δουλειά- το τηλεοπτικό του ταλέντο δεν το αμφισβήτησα ποτέ- την τελευταία στιγμή προτίμησα να αποχωρήσω από την εκπομπή μιας και είχα ήδη τη δουλειά μου στην ΙΜΑΚΟ, απόφαση που δεν μετάνιωσα ποτέ, καθώς την πρώτη σεζόν του Δέστε Τους, το παρασκήνιο ήταν κάθε άλλο παρά ειδυλλιακό- και αυτό το έχουν επιβεβαιώσει πολλάκις και οι ίδιοι οι παρουσιαστές.
Σήμερα όμως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στην καλύτερή του φάση. Κάνει μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο- αυτό ήταν πάντα το μεγάλο του όνειρο- παρουσιάζει βραδινή εκπομπή- κάτι που ζητούσε πολύ καιρό από το κανάλι- και το Δέστε Τους συνεχίζει να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα στο νεανικό κοινό. Είναι πιο δημιουργικός, πιο ήρεμος, πιο ώριμος,- ο ίδιος εξάλλου παραδέχτηκε χτες ότι τον έχει βοηθήσει πολύ η ψυχανάλυση- και, όσο και αν παραπονιέται για την κούρασή του, πιο ευτυχισμένος. Και όταν ένας άνθρωπος είναι ευτυχισμένος, γίνεται σίγουρα καλύτερος με τους γύρω του και χαίρεσαι να τον βλέπεις στην οθόνη σου- γιατί το ταλέντο του ήταν κάτι που δεν αμφισβητήσαμε ποτέ.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα