Μιχάλης Ζαμπίδης: απόψε το βράδυ ο προτελευταίος αγώνας της καριέρας του απέναντι στον Τούρκο Erkan Varol!

12:46 9/5/2015 - Πηγή: TVNea
Σε έντονο κλίμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η συνέντευξη τύπου για το Iron Challenge Cyprus και τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Τούρκο Erkan Varol, στο Tokio Restaurant Bar στη Λεμεσό. Μετά την παρουσίαση των αθλητών της διοργάνωσης, στο πάνελ κάθισε ο Τούρκος Erkan Varol που θα αγωνιστεί στην κόκκινη γωνία του Main Event του Iron Challenge
Cyprus ενώ στη συνέχεια και με θερμό χειροκρότημα, οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη. Τον λόγο πήρε ο Τούρκος ErkanVarol ο οποίος δήλωσε «ο Ζαμπίδης είναι ένας πολύ σπουδαίος αθλητής αλλά έχω έρθει στην Κύπρο μόνο για να τον νικήσω».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος δήλωσε «Είμαι πανέτοιμος για αυτή τη μάχη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω. Ξέρω το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για όλους και το βάρος είναι μεγάλο αλλά περιμένω το Σάββατο να χτυπήσει το καμπανάκι και να ριχτώ στην μάχη ψυχή και σώμα. Προβλέπω ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στο ρινγκ με την έναρξη του αγώνα».Ενώ ο προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, Βαγγέλης Αποστόλου μίλησε για την πολύ καλή προετοιμασία που έχουν κάνει και δήλωσε βέβαιος ότι το 11-0 υπέρ της Ελλάδας θα γίνει πραγματικότητα το Σάββατο.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης προσκάλεσε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στο Iron Challenge Cyprus και να δώσει μαζί του αυτή τη μάχη, που είναι η προτελευταία της καριέρας του και η τελευταία στην Κύπρο.
Η Τόνια Φουσέκη, εκπρόσωπος της διοργάνωσης Iron Challenge, συντόνισε τη συνέντευξη τύπου και μίλησε για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Τόνισε, ότι στόχος του Iron Challenge είναι να προάγει το άθλημα του kick boxing σε μια «γιορτή» της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού, εξασφαλίζοντας τις συμμετοχές αθλητών από όλη την Κύπρο αλλά και από την Ελλάδα.
Στη διοργάνωση Iron Challenge Cyprus, η οποία ξεκινάει στις 18.30 με τα pre-games, θα πραγματοποιηθούν 14 αγώνες KickBoxing, πυγμαχίας και MuayThai με Κύπριους και Έλληνες αθλητές, με αποκορύφωμα της βραδιάς το μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον ErkanVarol, ενώ ανάμεσα στους αγώνες θα πραγματοποιηθούν ψυχαγωγικά δρώμενα.
Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ του Κλειστού Γηπέδου του Απόλλωνα στην Λεμεσό το Σάββατο 9 Μαΐου!

Δείτε τί δήλωσε πρόσφατα ο Μιχάλης Ζαμπίδης για το μεγάλο αγώνα και για την απόφασή του να ολοκληρώσει την καριέρα του.

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
μποξ απολλων λεμεσος 9/5/2015, ο αγωνας του ζαμπιδη αποψε
Τυχαία Θέματα