Με ποιον θα κάνει εκπομπή ο Πρετεντέρης μετά την αναβολή Σαμαρά;

16:46 20/10/2013 - Πηγή: TVNea
Για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας του, στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ωστόσο, η συνένευξή του αυτή αναβλήθηκε για τις 4 Νοεμβρίου, λόγω επίσκεψης του πρωθυπουργού σε Μάλτα και Ρώμη. Με ποιους θα κάνει εκπομπή ο δημοσιογράφος αυτή την εβδομάδα;

Το δελτίο τύπου του MEGA αναφέρει:

Φόροι, κατασχέσεις, απολύσεις. Ξαναζούμε τη λαίλαπα
της Tρόικας. Μία μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 στις 23.40 στο MEGA.

Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Δέσποινα Κουτσούμπα και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Συνέντευξη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σχολιάζουν ο νομικός – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και ο οικονομολόγος – φοροτεχνικός Δημήτρης Τσαγκάρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα