Μ.Μπεκατώρου:"Το just the two of us”, ήταν το εισιτήριο μου για το Mega"

13:31 20/12/2011 - Πηγή: TVNea
Σε πρόσφατη συνέντυξη της η γλυκιά και ταλαντούχα Μαρία Μπεκατώρου μίλησε μεταξύ άλλων για το Just the two of us, το Mega καθώς και για την Ελένη Μενεγάκη!
"“Το just the two of us”, ήταν το εισιτήριο μου για το Mega. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να είμαι παρουσιάστρια του Mega, ούτε σαν όνειρο δεν υπήρχε. Δεν ξέρω αν με πίστευαν πριν, όσο μου έδειξαν στην πορεία.
Τώρα πια όμως θα σου πω με βεβαιότητα ότι επιβεβαίωσαν την υπόνοια που είχαν,  πως μπορεί τελικά να είμαι και πολύ δικός τους άνθρωπος…  Μ’ έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ, που νιώθω ασφαλής, δυνατή και πατάω σταθερά στα πόδια μου. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ξεπέρασα τους προηγούμενους φόβους μου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με μια τόσο μεγάλη παραγωγή, με τόσες κάμερες και τόσο οργανωμένη ομάδα. Ούτε και στα καλύτερα όνειρα μου. Να  που πάλι… μου ξανάρθε στο νου, εκείνο το βράδυ που έκλαιγα γιατί έκανα μια κακή συνέντευξη στο Στέφανο Κορκολή.  Τώρα είναι που είπα στον εαυτό μου, «Μαράκι τώρα μπορείς…»"

Για την Ελένεη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι
Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα