Μαρία Μπεκατώρου Όσα αποκάλυψε στο δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά

12:15 8/3/2014 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Παρασκευής, και μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, την επερχόμενη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρόταση που δέχτηκε για την πρωινή ζώνη του Mega το περασμένο καλοκαίρι.

«Η αγαπημένη
μου εκπομπή μέχρι σήμερα είναι το Your Face Sounds Familiar. Το αγάπησα πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μου στο λέω. Μου αρέσει που έχει κέφι, χορό, που γελάει ο κόσμος, που μπορούμε να πούμε και ατάκες που δεν είναι γραμμένες στο auto-cue, που έχω ελευθερία να μιλήσω – μέχρι εκεί, βέβαια, που πρέπει – και θα κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου αρέσει πάρα πολύ! Μου αρέσει το ζωντανό, το πλατό... Θα είναι μια καλύτερη χρονιά φέτος θέλω να πιστεύω...» εξομολογήθηκε η ίδια.

Τι την έκανε, όμως, να δεθεί τόσο πολύ με τον ΑΝΤ1; Η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή αυτή που με έκανε να μείνω στον ΑΝΤ1. Ένιωσα πολύ ζεστά στο συγκεκριμένο κανάλι, γιατί ο κύριος Λάτσιος είδε κάτι που ούτε εγώ μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι το έχω και να αντεπεξέλθω σωστά. Είδε στο πρόσωπο και την παρουσία μου μία καλή παρουσιάστρια για το Your Face Sounds Familiar και το εκτίμησα! Ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο...».

Σχετικά με την πρόταση του Mega για την παρουσίαση της πρωινής ζώνης, η ίδια εξήγησε: «Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το σκεφτώ. Διαισθητικά περισσότερο... Πέρασα ένα καλοκαίρι που συνέχεια σκεφτόμουν αν έπρεπε να φύγω από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ τελείως, γιατί ο ΑΝΤ1 ήθελε μια μόνιμη συνεργασία που με τιμούσε, ή να κάνω κάτι παράλληλα. Το Mega δεν ήταν το δίλημμά μου», ενώ συμπλήρωσε: «Όταν έγινε το τηλεφώνημα, σοκαρίστηκα. Ούτε για τη δική σας αποχώρηση γνώριζα, το έμαθα από το τηλεφώνημα... Λογικά πρέπει να ήμουν η πρώτη που σκέφτηκαν. Με τίμησαν πάρα πολύ που με πήρανε και, για να πούμε την αλήθεια, εγώ γνωστή έγινα μέσα από το Just The Two Of Us και το Mega με στήριξε. Αλλά στη διαδικασία να σκεφτώ την πρόταση για το πρωινό δεν μπήκα...».

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς», η Μαρία Μπεκατώρου ξεκαθάρισε: «Δεν με πείραξε πολύ τίποτα από ό,τι ακούστηκε. Δεν μου άρεσε μόνο που πριν ξεκινήσουν “Τα Καρντάσιανς” έγραφαν ότι είχα τσακωθεί με τον Σταρόβα και ότι απειλούσα να φύγω. Ότι οι σχέσεις μας γενικά δεν είναι καλές...».

Τέλος, για την κριτική που δέχτηκε η παρουσία της στην εκπομπή ως «διακοσμητική», η ίδια εξήγησε: «Αν έβλεπα κι εγώ την εκπομπή τελικά, μπορεί να το έλεγα κι εγώ! Καταρχήν, ας το πάρουμε όπως πρέπει. Ο Γρηγόρης είναι το τιμόνι της εκπομπής. Είναι τόσα χρόνια στη δουλειά και ξέρει πολύ καλύτερα από μένα και τον Δημήτρη την τηλεόραση. Οφείλουμε να σεβαστούμε ότι έχει το πάνω χέρι, αυτός είναι ο μαέστρος. Έχει μια γενικότερη άποψη για την εκπομπή, που εμείς δεν την έχουμε. Ουσιαστικά ο Γρηγόρης συντονίζει τους καλεσμένους, άσχετα αν πούμε κι εμείς τη γνώμη μας».

πηγή: yupi/Κωνσταντίνος Αντωνάτος- Χαντζάκος
Keywords
Τυχαία Θέματα