Γιατί υπάρχει και αυτή η τηλεόραση!Μπράβο Μαρία...

11:00 8/3/2014 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία παρουσιάστρια που μπορεί να κάνει πάρα πολλά χρόνια
τηλεόραση,όμως θεωρείται καινούργια στο χώρο αφού στα μεγάλα τηλεοπτικά πλατό έχει μπει την τελευταία τριετία.Κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι καλό και αυθεντικό παιδί.Αυτό είναι σίγουρα ένα πρώτο βήμα για να κάνεις καριέρα,αφού υπάρχουν πολλά πρόσωπα που πλέον επειδή όλα μαθαίνονται ο κόσμος γνωρίζει ότι ο χαρακτήρας τους δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.Έτσι η Μαρία κάνει τη διαφορά.

Κάνει τη διαφορά και σε άλλους τομείς.Δεν έχει τηλεοπτικό θράσος.Ξέρει όταν βρίσκεται σε μία ομάδα να κάνει υποχωρήσεις.Αναφέρομαι
στη συμμετοχή της στα Καρντάσιανς,που αν ήταν καμία άλλη θα διεκδικούσε πολύ μεγάλο ρόλο και οι εκνευρισμοί με το Γρηγόρη θα ήταν συνεχείς με αποτέλεσμα να χαλάσει η χημεία,άρα και τα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι ειλικρινής.Θα πει ανοιχτά ότι στα Καρντάσιανς είναι πιο ¨υπό¨ από τους άλλους,ότι είναι λογικό κάποιος να τη θεωρεί γλάστρα στην εκπομπή,θα αποκαλύψει το λόγο που είχε ενοχληθεί με την Άννα Δρούζα και δεν θα διστάσει ποτέ να τονίσει πόσο πολύ την ενοχλούν οι ερωτήσεις που γίνονται σε μία γυναίκα που δεν έχει αποκτήσει παιδί σχετικά με αυτό το θέμα.

Είναι ακομπλεξάριστη.Δεν στηρίχτηκε ποτέ στην εξωτερική της εμφάνιση.Την ώρα που μία παρουσιάστρια σε μεγάλα show κρίνεται για το πως ντύνεται και πως έχει τα μαλλιά της η Μαρία εκανε την ανατροπή.Μας έκανε να γελάσουμε,να κλάψουμε,να φανατιστούμε.Έκανε το show δικό της.

Είναι αυθόρμητη.Φάνηκε με το χορό στο show που έγινε ¨must¨Δεν ήταν προγραμματισμένος και επειδή κάτι έπρεπε να κάνει έκανε αυτό και της βγήκε απόλυτα.

Τέλος σέβεται τους δημοσιογράφους.Δεν αρνήθηκε ακόμα και χτες να περιμένει για να μιλήσει σε όλα τα κανάλια που την ήθελαν.Έκανε συνέντευξη στο πρωινό,μετά τσακώθηκαν Skai και Star για το ποιος θα την έχει και τελικά την πήραν και οι δύο.Άλλη δεν θα δεχόταν ούτε μία κάμερα...

Εν κατακλείδι,η Μαρία Μπεκατώρου πρέπει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση,διότι όπως λένε και οι Ράδιο Αρβύλα υπάρχει και αυτή η τηλεόραση
Keywords
Τυχαία Θέματα