Μαρία Μπεκατώρου: To απόλυτο τηλεοπτικό χρυσωρυχείο! Πόσο το έχει καταλάβει η ίδια;

08:45 23/2/2013 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αυτό που λέμε χρυσωρυχείο. Μια παρουσιάστρια που μετρά μια εικοσαετία μπροστά στο γυαλί και όμως δεν την έχουμε βαρεθεί. Ή μάλλον δεν την έχουν γνωρίσει όσο θα θέλαμε. Ίσως αυτό να είναι κατ'αρχήν ένα πλεονέκτημά της: Παρά τη καθημερινή τηλεοπτική της έκθεση, το γεγονός ότι η εκπομπή της προβάλλεται από μικρό τηλεοπτικό σταθμό (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) ήταν αυτό που την έσωσε κιόλας, αφού ποτέ δε τη χορτάσαμε τηλεοπτικά.

Η Μαρία δεν είναι απλή περίπτωση παρουσιάστριας, όυτε μια ακόμη όμορφη ξανθιά που ήθελε να διαπρέψει στη ψυχαγωγία. Η ομορφιά της, η απλότητά
της, η αξεπέραστη αμεσότητα και η φιλικότητα που εκπέμπει τη κατατάσσουν χωρίς δεύτερη σκέψη στη κατηγορία "η κοπέλα της διπλανής πόρτας" με ό,τι αυτό συνεπάγεται τηλεοπτικά. Το κοινό τη λατρεύει και αυτό αποδέιχτηκε ουκ ολίγες φορές. Συμμετείχε στο Just the two of us σαρώνοντας τους πάντες μέχρι τον τελικό χωρίς μάλιστα να διαθέτει και αντίστοιχες φωνητικές ικανότητες. Αυτό όμως δεν είχε καμία σημασία, αφού η Μαρία ήταν η αγαπημένη όλων παλέυοντας ακόμα και για τη πρωτια. Άλλωστε, οι περισσότεροι πιστεύουν πώς αν ο εξαιρετικός και ταλαντούχος Π.Πετράκης δε συμμετείχε την ίδια περίοδο σε σειρά του καναλιού που χτύπαγε 60άρια θα έχανε με κατεβασμένα τα χέρια από τον τυφώνα "Μπέκα". Στη συνέχεια παρουσίασε το Masterchef junior κατατροπώνοντας όχι μόνο όλα τα αντίπαλα προγράμματα, αλλά εξαφανίζοντας από τη μνήμη μας και τη προκάτοχό της και ιδιαίτερα υπερ-ενδιαφέρουσα τηλεοπτικά Ε.Μανωλίδου.
Φέτος έκανε και ένα πέρασμα από το DWS κλέβοντας πάλι τις εντυπώσεις και κάνοντας τους πάντες να τη θέλουν στον επόμενο κύκλο. Όλα αυτά είναι απλό δείγμα των τηλεοπτικών δυνατοτήτων αυτής της γυναίκας, που έχει ένα ακόμη τεράστιο avantage συγκρτικά με άλλες Α Class παρουσιάστριες, το ότι έιναι πιο οικονομική. Χωρίς τις απαιτήσεις ντίβας ή έστω δημοφιλούς παρουσιάστριας η Μπεκατώρου μπορεί να αναλάβει το οτιδήποτε και να το απογειώσει. Υπάρχει άλλη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού που να μπορεί με την ίδια ευκολία να παρουσιάσει πρωινό μαγκαζίνο, τηλεπαιχνίδι, ριάλιτυ, show, συνεντεύξεις-δείτε την πόσο εξαιρετικά ουσιαστική είναι σε αυτές του entertv-, ακόμα και πιο εναλλακτικές ή να τσαλακωθεί; 'Ισως, καμία.

Άνθρωποι που ξέρουν τη τηλεόραση όσο λίγοι, όπως η επιτυχημένη και έμπειρη Ζηνα Κουτσελίνη, έχουν εκφράσει πολλές φορές τη θετική τους άποψη για τη Μπεκατώρου. Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πώς βαρέθηκε να τη βλέπει σε μια εκπομπή χωρίς την ανάλογη υποστήριξη. Και είχε απόλυτο δίκαιο. Το θέμα είναι τι θα κάνει από εδώ και στο εξής η Μπεκατώρου και πώς θα αξιοποιήσει το ταλέντο της και πώς θα επιστρέψει τηλεοπτικά την αγάπη που της τρέφει ο κόσμος..Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια περίοδο κρίσης και τίποτα σημαντικότερο από την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Από την άλλη όμως και τα χρόνια περνούν όσο νέος-α και αν είσαι. Ωραίο είναι να θυμάσαι πόσο σε αγάπησε και σε τίμησε ο κόσμος, αλλά εξίσου ωραίο είναι να αφήσεις μια τεράστια τηλεοπτική παρακαταθήκη. Μπορεί να ακούγεται υπερβολή, αλλά η συγκεκριμένη μπορεί..
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα