Τηλεκαρφώματα «23»: Με άρωμα Eurovision – Γουρλήδες οι Ράδιο Αρβύλα – Αυλαία για το DWTS – Η καλή χριστιανή Βίκυ Καγιά!

19:00 22/2/2013 - Πηγή: TVNea

Μία ακόμη εβδομάδα τελειώνει και σιγά σιγά αφήνουμε πίσωκαι το χειμώνα, ημερολογιακά τουλάχιστον..
Επιτέλους έγινε ο ελληνικός τελικός της Eurovision και ήταν εντυπωσιακός! Απότη μια η Δέσποινα Βανδή σε ρόλοπαρουσιάστριας να «παίζει» με τον παλιό πλέον Γιώργο Καπουτζίδη, από την άλλη οι καλεσμένοι της βραδιάς, Έλληνεςτραγουδιστές και πρώην νικητές της Eurovision, η πίστα πήρα φωτιά. Τα τραγούδια που διαγωνίστηκανήταν όντως διαφορετικά μεταξύ τους (αν
και όλα θυμίζουν παλαιότερες ευρωπαϊκέςσυμμετοχές) και ο νικητής Αγάθωνας, που είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ σύμφωνα μεδηλώσεις του, φάνηκε να ρίχνει λίγο τους τόνους. Τέλος, δεν μπορώ να μησχολιάσω την εμφάνιση της πρώην νικήτριας της Σερβίας Marija Serifovic, που όταν εμφανίστηκε στη σκηνή παρέπεμπε τόσο στονΚορεάτη PSY, που προςστιγμήν νόμιζα πως θ’ αρχίσει να χορεύει Gangnam Style!
Πολύ γουρλήδες αποδείχθηκαν οι "Ράδιο Αρβύλα" για τον Αγάθωνακαι τους Cosa Nostra. Από τους 4υποψήφιους της Eurovision φιλοξένησαν στην εκπομπή τους μόνο τουςσυγκεκριμένους και μία εβδομάδα μετά, ανακηρύχθηκαν νικητές. Ελπίζουμε το γούρινα συνεχιστεί και τη βραδιά της Eurovision στο Malmo της Σουηδίας. Κατά τα άλλαο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, συνεχίζουν την εκπομπή τους σε χαλαρούςρυθμούς ως κλασικοί Θεσσαλονικείς, κάνοντας πλάκες μεταξύ τους και συχνάξεφεύγοντας από τα θέματα που παρουσιάζουν. Ωραίο είναι κι αυτό βρε παιδιά,μήπως να το καθιερώσετε; Τι καθόσαστε τζάμπα και κουράζεστε ετοιμάζοντας ταθέματα της εκπομπής;
Και τώρα που τελείωσε το Dancing With the Stars τι θαβλέπουμε και κυρίως τι θα σχολιάζουμε; Υπομονή λοιπόν μέχρι να ξεκινήσει τοεπόμενο, που όπως το υπολογίζω και βάση του χάους που επικρατεί στην ελληνικήτηλεόραση, σε 5-6 χρόνια θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Υποψήφιοι χορευτές,έχετε όλο το χρόνο να προετοιμαστείτε! Αρχίστε από τώρα τις πρόβες και τηΝτορέττα θα την παίζεται στα δάχτυλα!
Καλεσμένη ήταν η ΒίκυΚαγιά στο «Πρωινό Μου», όπου εμφανίστηκε πιο σοβαρή, πιο θρησκόληπτη και μεελαφρώς πιο σκούρο μαλλί. Παρ’ όλη την εικόνα και τη διάθεση όμως, οι δηλώσεις τηςάλλα έδειξαν. Μεταξύ άλλων είπε απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά: «Είμαστεπολύ τυχεροί που έχουμε γεννηθεί ορθόδοξοι. Αν ήμασταν μουσουλμάνοι τι θα φοράγαμε Φαίη μου;» Πραγματικά πολύσοβαρό πρόβλημα. Δηλαδή πώς φαντάζεται ότι εμφανίζονται τα μοντέλα στην Τουρκίαστην πασαρέλα, με μαντήλες ή με μπούργκα; Αλίμονο αν επιλέγαμε τη θρησκείασύμφωνα με το στυλιστικό κομμάτι!
Αυτό ήταν και σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους καιόσοι έχουν τη δυνατότητα μη χάσουν τη βραδιά των Όσκαρ αυτή την Κυριακή 24Φεβρουαρίου.

[email protected]

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα