Μαγειρεύουμε οικονομικά για ακόμη μία εβδομάδα!

16:15 24/2/2013 - Πηγή: TVNea

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύειοικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στηντηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικάφαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέρονταςπλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ήεναλλακτικά επιδόρπιο, ή κάποιες φορές και τα δύο μαζί, δημιουργούν γεύματα πέντε ημερών.
Το μενού τηςεβδομάδας:
Τη
Δευτέρα μαγειρεύει ζουμερόχοιρινό φούρνου με πατάτες και λαχανικά. Η πρόταση της ζεστής σαλάτας είναι ενδιαφέρουσα καιγευστική. Πρωταγωνιστές στο σερβίρισμα του πιάτου το Κατίκι Δομοκού και ταδημητριακά ολικής αλέσεως.
Την Τρίτη ετοιμάζει μπιφτέκιαστο φούρνο τυλιχτά με μπέικον με σάλτσα μουστάρδας.Τα συνοδεύουν ποικιλία λαχανικών μεσάλτσα μουστάρδας. Μια έξυπνη διαχείριση της μανιταρόσουπας με γιαούρτι,θα εξασφαλίσει ένα μοναδικό συνοδευτικό πιάτο.
Την Τετάρτη παρασκευάζει μία συνταγή με τάρτα και ποικιλία λαχανικών (αρακά, καλαμπόκι, καρότο, σπανάκι) που εξασφαλίζουνθρεπτικά στοιχεία, χρώμα αλλά και γεύση στο κυρίως πιάτο μας.Συνοδεύουν με πικάντικαλιγκουίνι. Οικαυτερές πιπεριές και το Tabascoπου χρησιμοποιεί ο σεφ στην σάλτσα, κάνει το φαγητό μοναδικό σε όσους απολαμβάνουντα πικάντικα φαγητά.
Την Πέμπτη ετοιμάζει σπιτικά πεϊνιρλί με μοσχαρίσιολουκάνικο και ταλαγάνι. Συνοδεύειμε μία σούπα για να καλωσορίσει την Άνοιξη.
ΤηνΠαρασκευή φτιάχνειγια κυρίως πιάτο ένα τραγανόκοτόπουλο φούρνου μεκαρυκεύματα σερβιρισμένο σε τηγανιτάστικς πατάτας και ντιπ γιαουρτιού. Παράλληλασερβίρει μία δροσερή σαλάτα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠαρουσίαση: Bησσαρίων ΠαρθένηςΑρχισυνταξία: Βούλα ΒουδούρηΔιεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνος ΘεοδωρόπουλοςΣκηνοθεσία: Γιάννης ΜαράκηςΠαραγωγή: GV Productions
"Μαγειρεύωοικονομικά" από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.
Keywords
Τυχαία Θέματα