Λίτσα Πατέρα:Με τον Σπύρο και τον Γιώργο είμαστε καλά,αλλά δεν κάνουμε παρέα

15:31 25/5/2011 - Πηγή: TVNea
Λίτσα Πατέρα:η αστρολόγος που ξέρει την πρωϊνή ζώνη... καλύτερα από τον καθένα. Τα τελευταία 20 χρόνια κάθεται σταθερή στη θέση της στον καναπέ των πρωϊνών εκπομπών του ΑΝΤ1, ανεξάρτητα από τον παρουσιαστή.
Σε μία συνέντευξη - ποταμό στο περιοδικό ΟΚ! η δημοφιλής αστρολόγος πέταξε τα «καρφιά» της. Το ζήτημα βέβαια είναι αν βρήκαν το στόχο τους.
Η Λίτσα Πατέρα
μιλάει για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη. "Με την Ελένη ζήσαμε δέκα χρόνια. Πάνω απ' όλα η επιτυχημένη πορεία της μου έδινε σιγουριά, είναι πολλές οι καλές στιγμές.(...). Όλοι οι άλλοι ήταν παροδικοί, μέχρι να τους γνωρίσεις τελείωνε η σεζόν. Επιπλέον, λόγω κι άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, δεν κάθομαι πάρα πολύ στην εκπομπή κι αυτό δεν μου επιτρέπει να αναπτύξω σχέσεις".
Στην ερώτηση για το ποια είναι η σχέση της με το Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο η Λίτσα Πατέρα ήταν σαφής: "Ισχύει αυτό που προανέφερα, Είμαστε καλά, αλλά δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε φιλική παρέα. Είναι κι άλλες ηλικίες, είναι άντρες, είναι κάτι διαφορετικό που δεν έχω πολυζήσει"....
Η Λίτσα Πατέρα στο παρελθόν είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι δεν είχε σταθερή ώρα για το τηλεοπτικό της ραντεβού. Ποια είναι, όμως, η θέση της σήμερα;

"Και τώρα έτσι είναι. Οι ώρες δεν είναι ίδιες. Σε μία εκπομπή, όπου αρχηγός είναι κάποιος άλλος, εκείνος αποφασίζει. Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να έχω μία σταθερή ώρα, αλλά αφού έτσι νομίζουν τα παιδιά, εγώ δεν έχω αντίρρηση".

Η Λίτσα Πατέρα, η οποία φωτογραφήθηκε στο κομψό διαμέρισμα της, αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 17 χρονών και μετά το διαζύγιο της ποτέ δεν σκέφτηκε να παντρευτεί δεύτερη φορά. Οσο για το μέλλον, η απάντηση της είναι ξεκάθαρη. "Δεν θα άφηνα ποτέ τον ΑΝΤ1, εκτός αν με αφήσει εκείνος!"
Keywords
Τυχαία Θέματα