Κρατερός Κατσούλης: Η αγωνία για τον ρόλο του πατέρα!

19:11 27/6/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 ''10 με 1 Μαζί'' ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, ο εξαιρετικός ηθοποιός και σύντροφος της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου και μίλησε για τον ερχομό της κόρης τους σε μερικούς μήνες. Η Κατερίνα, σύντομα θα έιναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι όπως είναι φυσικό, είναι πανευτυχής. 
Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, είπε: ''Δεν φοβάμαι που θα γίνω πατέρας, Υπάρχει η ένταση της θριαμβευτικής χαράς, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές φόβου''. Δήλωσε πως ούτε εκείνος, ούτε η Κατερίνα Καραβάτου
βιάζονται να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο: ''Σιγά- σιγά τα κάνουμε όλα αυτά. Αυτό που προσπαθούμε και φροντίζουμε είναι να πηγαίνουν όλα με τον ρυθμό τους''. 
Συμπλήρωσε λέγοντας: ''Έχω την αγωνία μου, την ανησυχία μου, αλλά φόβο με την έννοια του φόβου όχι. […] Ήμουν πολλά χρόνια νωρίτερα , άνθρωπος του “εμείς”, δεν αισθάνομαι ότι αλλάζει δραματικά κάτι, δηλαδή θα προστεθεί ένα μέλος (στην οικογένεια) που έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά λέω στον εαυτό μου ότι θα το παλέψουμε, θα κάνουμε τα λάθη μας… εντάξει''. 
Δεν έκρυψε οτι έχει αρχίσει να μιλάει ηδη με την κόρη του, μιλώντας στην κοιλίτσα της Κατερίνας: ''Μιλάω συνέχεια στη μικρή, της εξηγώ πως αυτός ο κόσμος δεν ήταν έτσι, αλλά έγινε, […] αλλά υπάρχει ελπίδα. Της λέω να γίνει καλός άνθρωπος''. Και συνέχισε: '' Κι εγώ είμαι τυχερός γιατί όλοι μου οι φίλοι έχουν παιδιά''.
Στο άκουσμα του νέου της εγκυμοσύνης δεν ξαφνιάστηκε, γιατί όπως είπε ο ίδιος είχανε τη διάθεση να κάνουνε παιδί, είχανε το νου τους σε αυτό το πράγμα, απλά έμαθαν ότι είναι έγκυοι!''. Λίγο πριν το τέλος, ο Κρατερός αποκάλυψε πως δεν έχουν ακόμα αποφασίσει το όνομα της κόρης τους λέγονται με χαμόγελο: «Δεχόμαστε προτάσεις!».

Keywords
Τυχαία Θέματα