Κορομηλά-Νομικού κολλητές στη Μύκονο!

17:35 10/8/2011 - Πηγή: TVNea
«Αυτοκόλλητες» έχουν γίνει η Δούκισσα Νομικού με την Ρούλα Κορομηλά.  Πριν περίπου μια εβδομάδα,  η κάμερα του Star τις τσάκωσε αγκαζέ στα Ματογιάννια.

Χαλαρές και ευδιάθετες και οι δυο, περπατούσαν χαμογελαστές στα σοκάκια και ούτε λόγος για τα… τηλεοπτικά τους σχέδια. «Ήρθαμε να ξεκουραστούμε» έλεγε η Ρούλα, «ήρθαμε να ξεκουραστούμε», επαναλάμβανε και η Δούκισσα. Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια; Ότι κάτι… "μαγειρεύουν" οι δυο τους! Βέβαια εκτός από τις πολύ καλές επαγγελματικές, φαίνεται πως έχουν αποκτήσει και φιλικές σχέσεις. «Περνάω σούπερ με τη Ρούλα μου!!!» έγραψε στο Twitter της η Δούκισσα Νομικού, και «ανέβασε»  φωτογραφία με εκείνη και τα Ρούλα να ποζάρουν μόνο με τα μαγιό τους.
Σε καναπέ χαλαρή με ολόσωμο η Ρούλα, από δίπλα καθιστή και χαμογελαστή, φορώντας μπικίνι η Δούκισσα! Αλειμμένες και οι δυο με λάδια,στήθηκαν όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό. Τώρα αν η φωτογραφία είναι από την περίοδο που η Δούκισσα είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι της Ρούλας, ή αν ξαναπήγε στη «Ρούλα της» γιατί «περνάει σούπερ», δεν το ξέρουμε!
Keywords
Αναζητήσεις
koromila nomikou, κορομηλα νομικου
Τυχαία Θέματα