Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Βρίσκω άδικη την προσθήκη της Πάμελας στο show!"

18:02 21/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που κλέβει τις εντυπώσεις στο Dancing on Ice τις τελευταίες εβδομάδες με τις χορευτικές του ικανότητες μας μίλησε αποκλειστικά λίγες ώρες πριν το χθεσινό live και φυσικά μας τα είπε όλα!

- Κωνσταντίνε μου πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις σε κάτι τελείως διαφορετικό από το στοιχείο που σε χουμε γνωρίσει, το τραγούδι; Πάρα πολύ όμορφα, είναι κάτι διαφορετικό και το θεωρώ πρόκληση! Δεν είχα ξανακάνει
ποτέ πατινάζ, είναι κάτι πρωτώγνωρο για μένα αλλά νομίζω και για όλους τους Έλληνες λίγο πολύ. Το θαύμαζα από μικρός, το έβρισκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και το κυριότερο είναι πως πρόκειται για άθλημα. Έτσι μου έγινε η πρόταση το καλοκαίρι από το κανάλι και την εταιρία παραγωγής, την Ena Productions, και δέχτηκα αμέσως!

- Οι περίπου δύο μήνες που έκανες και κάνατε πρόβες πριν βγει το show στον αέρα πώς ήταν; Πάρα πολύ κουραστικοί, δύσκολοι και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις!

- Πώς ήταν αλήθεια η πρώτη Κυριακή που φόρεσες τα παγοπέδιλα σου και βγήκες στον πάγο; Καταρχήν υπήρχε το άγχος, η αγωνία και ο φόβος αν θέλεις Αλέξανδρε λόγω του ότι είναι επικίνδυνο σαν άθλημα, αλλά από την άλλη ήταν κάτι πολύ συναρπαστικό που με έκανε να θέλω να δημιουρήσω. Επειδή αυτό το show παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή του εαυτού μου, με ιντριγκάρει το να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό στον κόσμο!

- Μου είπες επικίνδυνο και παίρνω αφορμή να σε ρωτήσω, επειδή είδαμε ότι σε ταλαιπώρησε και ένας σημαντικός τραυματισμός, αν τώρα είσαι καλά 100%; Δεν είμαι 100% και ο τραυματισμός πράγματι ήταν αρκετά μεγάλος, αλλά με την σωστή φυσιοθεραπεία και με προσοχή μπορώ να ανταπεξέλθω. Τώρα καταλαβαίνω πραγματικά τους αθλητές και τους χορευτές που παθαίνουν τραβήγματα, θλάσεις κλπ πόσο πολύ επίπονο είναι για αυτούς.

- Τουλάχιστον όμως η κούραση αυτή θα λεγα ότι βγαίνει σε καλό μιας και από το πρώτο live σε έχουμε θέσει ως ένα από τα δυνατά φαβορί! Εσύ πιστεύεις κάτι τέτοιο; Στοχεύεις στον τελικό; Σίγουρα στοχεύω στον τελικό όπως φαντάζομαι ο καθένας που μπαίνει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με τις βαθμολογίες όσο και με τα σχόλια που ακούω από τους κριτές, τους συμπαίκτες μου και τα ΜΜΕ αν και για να σου πω την αλήθεια όλο αυτό με βάζει σε μια διαδικασία να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος! Τώρα αν κάποιος είναι φαβορί ή όχι είναι λίγο πρώορο και δύσκολο να το πεις γιατί στα επόμενα live οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και μπορεί εύκολα ο πρώτος να βρεθεί τελευταίος και το αντίθετο.

- Ποιόν φοβάσαι περισσότερο, την επιτροπή ή τον κόσμο; Κανέναν! Θέλω την επιτροπή να κάνει σωστά την δουλειά της και τον κόσμο να μας ψηφίζει αν του αρέσει αυτό που κάνουμε. Εννοείται ότι θέλεις κακά τα ψέματα τον κόσμο κοντά σου πιο πολύ γιατί πάντα αυτός είναι η κινητήριος δύναμη, ενώ η επιτροπή είναι εκεί για να σε καθοδηγεί όπου πάλι βέβαια χρειάζεσαι την καλή βαθμολογία. Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να φοβάσαι κανέναν από τους δύο γιατί ο κόσμος ξέρει να είναι επιεικής αν κ
Keywords
Τυχαία Θέματα