Το τρίτο live του «Dancing On Ice»

17:11 21/11/2011 - Πηγή: TVNea
Το νέο show του ΑΝΤ1 για ακόμα μια φορά, θριάμβευσε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά, αγγίζοντας μάλιστα σε ορισμένα απ’ αυτά το 55.3%!Το Dancing On Ice απέσπασε και χθες, τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω και με μεγάλη διαφορά, τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς!
Σε δυναμικά ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκε και το δεύτερο live του «Dancing On Ice», καθώς τερμάτισε
και πάλι, πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά! Με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης
που έφτασαν στο δυναμικό κοινό 15 - 44, το 30.4% αποδείχτηκε ο ισχυρότερος παίκτης του prime time και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου!Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15 - 44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι ήταν 10.6%. Το «Dancing On Ice», κυριάρχησε στις γυναίκες 15 – 24 με διαφορά 32.7 %, ενώ στις γυναίκες 15 – 44, η διαφορά από το δεύτερο κανάλι άγγιξε τις 18.2 μονάδες!
Στο σύνολο του κοινού η διαφορά από το επόμενο κανάλι ήταν 8.6 μονάδες.Στο τρίτο live οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν με τον καλύτερο τρόπο, το element «shoot the duck».
Μια δύσκολη και απαιτητική χορογραφία, που απέδειξε και πάλι, πως το show...
δεν είναι «παιχνιδάκι»!
Οι λαμπεροί celebrities ξεχώρισαν κι αυτή τη βδομάδα, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Άλλοι για το καλά εκτελεσμένο skate performance, άλλοι για τη χιουμοριστική τους διάθεση κι άλλοι για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, προσπερνώντας την κούραση και τους τραυματισμούς. Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός, η απογοήτευση, η χαρά και φυσικά το χιούμορ «έκλεψαν την παράσταση», στο εντυπωσιακό show. ...

Η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού καλωσόρισε τα 11 λαμπερά ζευγάρια, που ήταν έτοιμα να δώσουν τη χορευτική τους μάχη και να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους κριτές του show: Έλενα Παπαρίζου, Αλέξη Κωστάλα και Πέτρο Κωστόπουλο. Η βραδιά ξεχώρισε επίσης, για τις ανατροπές της βαθμολογίας στον πίνακα της κατάταξης, αφού το τελικό αποτέλεσμα απέδειξε πως κάθε βδομάδα όλα «παίζονται» και όλοι μπορούν να αναδειχθούν φαβορί ή να αποδειχτούν outsider.

Η παρουσία του «Dancing οn Ice» στα Social Media και αυτή την Κυριακή ήταν εντυπωσιακή, καθώς γέμισε με “likes” και comments τη Fanpage του Facebook, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.facebook.com/#!/pages/ANT1-Dancing-on-Ice/303893182960553

Όπως επίσης και οι «πιστοί» followers στο Twitter που ανάρτησαν διάφορα Posts στο @DOI_ANT1TV

Στο τρίτο Live τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή, αλλά και από τους τηλεθεατές, ενώ υπήρξε και η πρώτη αποχώρηση με τη διαδικασία «skate off». Το ζευγάρι που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Ιωάννα Πηλιχού και ο Andriy, με συνολικά 12 βαθμούς, ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ με τη JENNIFER, 8 βαθμούς.

Η Μαριάννα Καλέργη με τον παρτενέρ της Dima, άνοιξαν το show εκτελώντας μια δυναμική χορογραφία, σε μοντέρνους ρυθμούς. Ο
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με την παρτενέρ του Olga, μας έδωσαν γεύση από τη Βρετανική Pop σκ
Keywords
Τυχαία Θέματα