Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κρίθηκα με το "καλημέρα" σας!

12:46 30/6/2014 - Πηγή: TVNea
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο People σε μια αποκαλυπτική συνέτευξη λίγο πριν το τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Ισχύει πως το Μες Στην Καλή Χαρά ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν;
Ναι, τo κανάλι αποφάσισε, μετά από έξι πετυχημένα χρόνια, να κλείσει αυτό τον κύκλο. Κάθε χρόνο τα νούμερα ήταν πιο υψηλά, όπως και φέτος ήταν καλύτερα από πέρσι. Μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η εκπομπή, στις 13 Ιουλίου, όλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά, θα συζητήσουμε με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν έχω κάνει
κάποια συζήτηση ακόμη, αλλά το συμβόλαιό μου ισχύει και για την επόμενη χρονιά, δεν είμαι στον αέρα.

Άρα δεν γνωρίζεις ακόμα αν θα παρουσιάζεις μόνη σου εκπομπή του χρόνου. Νιώθεις έτοιμη για αυτό το βήμα;
Αυτή είναι η μόνιμη ερώτηση που μου κάνουν με το που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι λίγο σαν την ερώτηση «είσαι έτοιμη να κάνεις παιδί;». Νομίζω πως καμιά γυναίκα δεν νιώθει ποτέ τελείως έτοιμη να κάνει ένα παιδί, μέχρι να συμβεί, όπως κι εγώ δεν θα νιώθω ποτέ πραγματικά έτοιμη να κάνω δική μου εκπομπή, μέχρι να γίνει. Είμαι φιλόδοξη, αλλά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται. Θέλω να καλυτερεύω στη δουλειά μου, να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να γίνω αγαπητή από τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής. Το να σου δώσει κάποιος μια πρώτη θέση δεν σημαίνει και κάτι. Πολλές φορές είναι άλλος ο κεντρικός παρουσιαστής και άλλος αυτός που ξεχωρίζει.

Τι θα έλεγες κάνοντας έναν απολογισμό αυτής της σεζόν;
Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι πολύ θετική παρουσία, ξέρει καλά τις ανάγκες ενός ζωντανού προγράμματος, είναι άμεση. Η ομάδα «έδεσε» εξαιρετικά.

Πώς είναι η σχέση σας με την Κατερίνα;
Εγώ και η Kατερίνα ξεκινήσαμε με τις καλύτερες διαθέσεις και αυτό δεν άλλαξε. Ουδέποτε υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Δεν γίναμε κολλητές, καθαρά επαγγελματικές είναι οι σχέσεις μας, είναι όμως ένας άνθρωπος πολύ αξιόλογος και αξιοπρεπής.

Ήρθες πραγματικά κοντά με κάποιον από τους συνεργάτες σου; Σε έχουμε δει έξω αρκετές φορές παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο.
Η φιλία είναι μεγάλη και βαριά κουβέντα. Το να βγεις μια βόλτα μ’ ένα συνεργάτη σου, να πιεις έναν καφέ και να πεις δυο τρία πράγματα δεν σημαίνει φιλία. Φιλία σημαίνει αφοσίωση, δόσιμο, μοίρασμα. Έχω, όμως, πολύ καλή χημεία με τον Παύλο. Είναι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, είναι ο χαμαιλέοντας της εκπομπής και από τα έξι χρόνια που υπάρχει το Μες Στην Καλή Χαρά ο Παύλος είναι μέρος της εκπομπής τα πέντε. Κάνουμε καλή παρέα, έχει ένα χιούμορ που ταιριάζει με το δικό μου. Έχουμε καλή σχέση εντός και εκτός πλατό.

Η πρόσφατη βραδινή σου έξοδος με τη Ναταλία, πάντως, συζητήθηκε ως η επανασύνδεση της σεζόν.
Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει. Δεν βγήκα να σχολιάσω τις σχέσεις μας. Στην πραγματικότητα ήταν όλα μια χαρά, αλλά αυτό προφανώς δεν ιντριγκάρει κανέναν. Όταν βγήκαμε, με πρόσκληση της Ναταλίας, να τα πούμε, εφόσον δεν είχε υπάρξει κάποια κόντρα, ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα. Και φέραμε μαζί και ένα φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά. Αλλά δεν το κανόνισε ο Θέμης, το κανονίσαμε μεταξύ μας. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια ρήξη, για να υπάρξει και επανασύνδεση.

Ένα όμορφο κορίτσι, που ήταν το μοντέλο στη στήλη του μακιγιάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε να συμπαρουσιαζει μια εκπομπή. Ήταν το όνειρο σου;
Ούτε που το είχα φανταστεί ποτέ. Όταν μου το πρότειναν,ξαφνιάστηκα. Ακόμα κι όταν έκανα το δοκιμαστικό για το Μες στην καλή χαρά δεν το πίστευα! Στη συνέχεια συζήτηθηκε με τη Ναταλία αν θα ήθελε να με έχει στην εκπομπή της, είχαμε κάνει κι ένα ραντεβού, θυμάμαι στο Semiramis. Ήθελε πολύ να συνεργαστούμε και ήταν με δική της πρωτοβουλία η ένταξη μου στην ομάδα, γιατί η εκπομπή μπορεί να μην είναι ακριβώς προσωποκεντρική, αλλά ο κεντρικός παροσυιαστής αποφασίζει για πολλά.

Πως σχολιάζει ένας άνθρωπος με την εμπειρία της Ελένης την εξέλιξη σου;
Δεν έχουμε κάνει ποτέ τέτοια συζήτηση, επαγγελματική. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει, όποια δουλειά και να κάνω στο μέλλον και όπως και να τα φέρει η ζωή. Στα 26 μου, πιστεύω πλέον ακράδαντα πως, όταν είναι γραφτό κάτι να συμβεί, θα συμβεί. Όχι πως κάθομαι σπίτι μου και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο, αλλά κάποια πράγματα γίνονται όταν είναι να γίνουν.

Θα τολμούσες κάτι πέρα από το κομμάτι της παρουσίασης;
Μου έχουν προτείνει διάφορα πράγματα αυτά τα δυο χρόνια και δεν τα έχω κάνει. Δεν απορρίπτω το να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά ούτε το επιδιώκω. Θεωρώ πως αυτή τη χρονική στιγμή δεν ήταν η ώρα μου για να πειραματιστώ σε άλλα πράγματα.

Ποια είναι η πολυτιμότερη επαγγελματική συμβουλή που σου έχουν δώσει αυτά τα δυο χρόνια;
Να κάνω υπομονή. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Έχεις νεύρα; Συμβαίνει κάτι; Υπομονή. Γράφεται κάτι αναληθές για σένα; Υπομονή. Στο τέλος θα φανεί η αλήθεια.

Έχεις στεναχωρηθεί με κάτι από όσα έχουν γραφτεί για σένα;
Πολλά πράγματα με έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά όταν εμπλέκεται η οικογένεια μου. Γράφτηκε, ας πούμε, πως τους κρύβω! Ο κόσμος, όμως, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Όπως όσα γράφτηκαν για την κλήση. Μετά από αυτό μου έστελναν μηνύματα στο twitter και στο facebook. "Ήμασταν εκεί μπροστά, σε είδαμε, λες αλήθεια. Αν θες βοήθεια πες μας να το πούμε'. Ο κόσμος που με βλέπει στο δρόμο μου λέει καλά λόγια.

Νιώθεις πως έχεις κριθεί πιο σκληρά από τα media και όχι από τον κόσμο;
Αυτό που ξέρω είναι πως έχω κριθεί νε το "καλημέρα" σας. Λέμε πως θέλουμε νέα πρόσωπα, αλλά όταν έρχονται, δεν τα θέλουμε κιόλας. Μια ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους έχει δοθεί. Μια ευκαιρία είναι κι αυτό, δεν είναι τίποτα παραπάνω. Μου έχει εξασφαλίσει κανείς πως για πάντα θα είμαι εκεί;

Αυτή η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη σε έχει αγχώσει;
Όχι. Αλλά θεωρώ πως είναι και περιττή. Καμιά φορά ντρέπομαι όταν κοιτάζω την Ελένη. Και της το έχω πει, Συσχετίζουν τα πάντα, ακόμα και το χρώμα που βάφουμε τα νύχια μας. Κάθονται και γράφουν πως το κάνω όπως η Ελένη. Πλέον αποφεύγω επίτηδες να κάνω κάτι παρόμοιο με την Ελένη, για να μη γίνεται αυτή η σύγκριση, νιώθω άσχημα. Πάντα κάτι παίρνεις από τον άλλο, το να δοκιμάζεις κάτι δεν σημαίνει πως αντιγράφεις κάποιον. Η Ελένη πολλές φορές έχει δηλώσει πως δεν είναι άνθρωπος της γυμναστικής, εγώ την έχω παροτρύνει σε αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα