Λάκης Λαζόπουλος: Διαδηλώνει στην Κομοτηνή

11:47 30/6/2014 - Πηγή: TVNea
Το ταξίδι του Λάκη Λαζόπουλου στην Κομοτηνή ώστε να παρευρεθεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκη , του οποίου υπήρξε φοιτητής, κατέληξε να γίνει ταξίδι διαμαρτυρίας.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κομοτηνής της ΔΕΗ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο πακέτο προς πώληση του σχετικού νομοσχεδίου,
και αποφάσισε να κατέβει στον δρόμο και να στηρίξει τους εργαζομένους.Μιλώντας στο τοπικό κανάλι In Komotini, είπε σχετικά με όσα τον έσπρωξαν να κατέβει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αρθρώνοντας σαφέστατα πολιτικό λόγο: «Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και όχι μέσα από την εκποίησή της. Είναι ορατή η ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης. Κάνουν ανόητες ενέργειες λίγο πριν τα παρατήσουν στη μέση του δρόμου.Θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων».
Ο ηθοποιός για άλλη μια φορά τόνισε την άποψή του που την εκφράζει συνεχώς: «Το δημόσιο χρέος είναι φτιαχτό, είναι χρέος των τραπεζών, και οι Έλληνες δεν έχουν καμία υποχρέωση διασώσουν τις τράπεζες».

thetoc.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα