Και ξαφνικά γέννησε....

12:00 31/3/2015 - Πηγή: TVNea
Μπορεί μέρα με τη μέρα να την βλέπαμε να "φουσκώνει", μπορεί μέχρι οι πέτρες στον Ψηλορείτη να το είχαν πάρει χαμπάρι ότι η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το 4ο παιδί της όμως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της τηρούσαν σιγήν ιχθύος για το ευχάριστο αυτό γεγονός λες και πρόκειται για κρατικό μυστικό.
Οι λέξεις "εγκυμοσύνη" ,"μωρό" , "ενδιαφέρουσα" , καθώς και η οποιαδήποτε αναφορά σε τέτοιου είδους θέματα ήταν σχεδόν απαγορευτική κι όταν γινόταν έφερναν σε μεγάλη αμηχανία την παρουσιάστρια.
Και
το κατανοήσαμε και το δεχτήκαμε . Καταλάβαμε τέλος πάντων την επιθυμία του ζεύγους να μην εκτεθεί πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης γιατί η όλη κατάσταση ήταν λίγο περίπλοκη.
Και ξαφνικά ένα μεσημέρι ή Ελένη γέννησε! Και τί τουιταρίσματα , δελτία Τύπου, και τι χαρές και πανηγύρια απο τους συνεργάτες τις εκπομπής , μόνο σούβλες δεν έστησαν έξω απο του στούντιο να γιορτάσουν τον ερχομό της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.Αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής για το ζευγάρι που πραγματικά τους ευχόμαστε να ναι πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, αλλά και μεις έχουμε χάσει την μπάλα ρε παιδιά ,δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε τέλος πάντων.Άραγε όταν επιστρέψει στο θρόνο της η Ελένη ποια τακτική θα ακολουθήσει, θα μας μιλήσει καθόλου για αυτές τις χαρούμενες μέρες που περνάει ή θα γυρίσει σα να μην συνέβη τίποτα; θα επιτρέπει στις τηλεθεάτριες να της ευχηθούν ή θα αλλάζει κατευθείαν θέμα.....όλα αυτά σε κάνα μήνα. Μέχρι τότε και πάλι να τους ζήσει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα