Και η αδερφή της Dora μάχεται για την Ελλάδα

12:45 11/3/2012 - Πηγή: TVNea
Η Dora, ένα από τα μεγάλα φαβορί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ερμηνεύοντας το «Baby I'm your’s», το τελευταίο διάστημα δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Κατσίγιαννη που μάχεται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.Η «Espresso» έψαξε και ανακάλυψε ότι ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, η αδερφή της Κωνσταντίνα αγωνίζεται και εκπροσωπεί
την Ελλάδα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία στους διεθνείς αγώνες στίβου εδώ και χρόνια, καταρρίπτοντας μάλιστα και ρεκόρ. Συγκεκριμένα, κατάφερε να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο και σήκωσε τη γαλανόλευκη στο υψηλότερο βάθρο κάνοντας τις καρδιές των Ελλήνων να χτυπούν δυνατά και να είναι γεμάτοι περηφάνια για το χρυσό κορίτσι. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει στην Εθνική από το 2005 ώς το 2009 και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 150 μέτρα με 18.66 (δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών), ενώ τα ρεκόρ της παρέμειναν για έντεκα χρόνια.
Η Dora και η Κωνσταντίνα, απ' ό,τι φαίνεται, έχουν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση τη μάχη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Ποια είναι όμως η Δώρα ή Dora; Είναι 19 ετών και έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών. Εχοντας υποτροφία, αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα