Κ. Κρομμύδας - Αποκαλυπτική φωτογράφηση στην Άνδρο!

13:17 15/9/2012 - Πηγή: TVNea
Σε αποκαλυπτικές πόζες είδαμε τον Κώστα Κρομμύδα, με φόντο την πανέμορφη παραλία στην Άχλα της Άνδρου. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε οικογενειακώς στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και, παρέα με τον στενό του φίλο και φωτογράφο Παύλο Ευθυμίου, έβγαλε τα ρούχα του και φωτογραφήθηκε, αναδεικνύοντας το καλογυμνασμένο του σώμα. Αν και δεν επρόκειτο για επαγγελματική φωτογράφηση, το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο του αναμενόμενου.

Όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος: "Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, πήρα 3-4 κιλά και αποφάσισα να μπω σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Τώρα νομίζω πως βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της φυσικής μου κατάστασης."

Ο γνωστός ηθοποιός, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Μπαμπά, μεγάλωσέ με...", βρίσκεται σε συγγραφικό πυρετό, καθώς ετοιμάζει ένα μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρεί το καλοσχηματισμένο του σώμα δηλώνει: "Προσπαθούμε όλοι οικογενειακώς να συνδυάζουμε τη σωστή διατροφή με την καθημερινή γυμναστική. Κάνουμε ό,τι μας διασκεδάζει περισσότερο." http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα