Η Ρένια Λουϊζίδου μιλάει για όλους και για όλα!

11:23 15/9/2012 - Πηγή: TVNea

Περί… Αμαρτημάτων και άλλων δαιμονίων. Η χαρισματική Ρένια Λουϊζίδου μιλά για όλα: για τις εξελίξεις της κωμικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα,για τον έρωτα και τα καλούπια που δεν πρέπει να μπαίνει, για το κασέ της που αναγκάστηκε να ρίξει,για την κρίση που χτύπησε την τηλεόραση ενώ δίνει απαντήσεις σε όσες…αρβύλες κυκλοφορούν για τη δουλειά!
Καίρια και ακριβής η ηθοποιός που έχει «σφραγίσει»με τις ερμηνείες της μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, ρίχνει φως σε όλα και δεν…μετράει τα λόγια της!
-Eξακολουθείς
να…Αμαρτάνεις και στα νέα επεισόδια της σειράς, αφού για να καλύψεις τον παράνομο έρωτά σου με τον Στέφανο λες νέα ψέματα και στήνεις νέα … σκηνικά!

-Άμα γλυκαθείς από το…Αμάρτημα δεν το αφήνεις. Ναι,δεν σταματάμε να στήνουμε νέα … σκηνικά όπως λες και όταν κάποια στιγμή αποφασίζω -ως Κάτια πάντοτε- να πω τα πράγματα με το όνομά της και να πάψω όλο αυτό το κρυφτό,με προλαβαίνουν και μένουν όλα ξανά στο σκοτάδι!

-Είναι η Ματούλα,από ότι μαθαίνω,που σε προλαβαίνει,έτσι;

-Η Ματούλα,όπως το λες!Θα παίξει αυτή την ερωμένη του Στέφανου και έτσι το μυστικό μας θα μείνει προφυλαγμένο…

-Πρόκειται για τα... κατά συνθήκη ψεύδη, που λένε. Έχεις πει ανάλογα για να ξεφύγεις από διάφορες αμήχανες σκηνές;

-Ποιος δεν έχει πει; Αναγκάζεσαι να πεις τέτοια…ψεματάκια και έτσι δεν πληγώνεις τους άλλους.Ναι,φυσικά έχω πει κι εγώ
όπως όλοι μας… Σκέψου να λες τα πράγματα με το …αληθινό τους όνομα και μόνο,τι έχει να γίνει. Η απόλυτη… κόλαση.Το θέμα είναι να μην το…χοντραίνεις και να μένεις σε αυτά, τα κατά…συνθήκη ψεύδη. Μέχρι εκεί ναι-μετά το χάνεις το θέμα.

-Αυτό το… παράνομο που έχει η σχέση Κάτιας-Στέφανου έχει και μια δική του γοητεία. Έχεις ζήσει ανάλογη γοητεία, Ρένια;

-Έχει και γοητεία και πανικό!Από την μια τρομερή γοητεία κι από την άλλη τρελό πανικό…Έχω ζήσει πιο πολύ τον πανικό εγώ σε ένα τέτοιο «σκηνικό»και δεν το απόλαυσα όσο θα το έκανε κάποιος άλλος στον οποίο θα υπερίσχυε η γοητεία…

-Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:Υπάρχει…Αμάρτημα στον έρωτα;

-Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρέπει να γενικεύει κανείς. Γιατί στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει,δεν υπάρχουν... συνταγές και στρατηγικές.Δεν υπάρχει λογική στον έρωτα. Ακόμα κι όταν πας να εκλογικεύσεις κάτι, μπορούν όλα να ανατραπούν και να αλλάξουν μέσα σε ελάχιστα μόνο λεπτά. Το θέμα είναι να περνάει κανείς καλά- όπως θέλει καλά, πέρα από …ετικέτες και… ταμπέλες. Αυτό πιστεύω εγώ, Βασίλη!

-Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και προχωρά … ακάθεκτος! Αν συνέβαινε σε σένα αυτό το σκηνικό, θα έκανες…πίσω για την ευτυχία του γιου σου-στην σειρά κόρη,στη ζωή γιος-ή όχι;

-Θεωρητικά και με την προτεραιότητα που δίνω στο ρόλο μου την μητέρα θα σου πω ναι… Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν πρέπει να λες…ποτέ! Ναι,πιστεύω ότι θα έκανε πίσω, θα το πάλευα σκληρά. Από την άλλη σκέφτεσαι ότι πίσω από μια τέτοια σχέση,όπως είναι κι αυτή του Στέφανου και της Κάτιας πέρα από έρωτα και πάθος υπ
Keywords
Τυχαία Θέματα