Ηλιάκη και Πουνέντης βρήκαν τον τίτλο τους. Αυτή θα έιναι η εκπομπή τους στον ΣΚΑΙ.

13:00 4/9/2014 - Πηγή: TVNea
Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν την καινούργια σεζόν ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Ηλιάκη υπό τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά τη συνεργασία τους στα ερτζιανά οι δύο παρουσιαστές συμφώνησαν με τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου να συνεργαστούν τηλεοπτικά και να βγάλουν στον αέρα την… τρέλα που τους ενώνει.

Εδώ και λίγες μέρες κάνουν συσκέψεις για να αποφασίσουν τη θεματολογία της εκπομπής, αφού άλλωστε αποφασίστηκε ο τίτλος της. Χθες μάλιστα, ο ΣΚΑϊ ξεκίνησε να προβάλλει και ένα
πρωτότυπο teaser για την καινούργια τους εκπομπή, σχολιάζοντας ορισμένα από αυτά που έχουν ακουστεί για αυτήν, ενώ με έξυπνο τρόπο μέσα σε αυτό ακούγεται ο τίτλος της, ο οποίος είναι... «Αυτά είναι»!

Έτσι απλά λοιπόν «Αυτά είναι» θα λένε καθημερινά η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης μαζί με τους συνεργάτες τους. Αυτές τις μέρες μάλιστα στο κανάλι του Φαλήρου κάνουν δοκιμαστικά για να επιλεγούν οι συνεργάτες τους, τα πρόσωπα δηλαδή που θα είναι στην παρέα τους μπροστά από τις κάμερες και όλοι μαζί θα λέμε «Αυτά είναι» καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Γρηγόρης Μελάς / newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα