Η κόρη του Αντώνη Βαρδή απαγόρευσε στην Χριστίνα Μαραγκόζη να παρευρεθεί στην κηδεία του

10:48 4/9/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Αντώνης Βαρδής έχασε την μάχη με τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη, όχι μόνο στους οικείους του αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Οι διαδικασίες για την κηδεία του αγαπημένου συνθέτη και τραγουδιστή δεν ήταν ξεκάθαρες από την αρχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπέρδεμα, το οποίο εξόργισε και την οικογένειά του. Ωστόσο, η η κηδεία
θα γίνει τελικά στις 4 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό ναό γεννήσεως του Χριστού, στις 11.Όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μαραγκόζη δέχτηκε ένα μήνυμα από την Καλλιστώ Βαρδή, η οποία της «απαγορεύει» να παρευρεθεί. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;; Πόσο λυπάμαι…».Το post αυτό συνόδευσε και η ακόλουθη φωτογραφία με το μήνυμα της κόρης του τραγουδιστή.
Το Peoplegreece.com μίλησε με το περιβάλλον της τραγουδίστριας, το οποίο μας μετέφερε την πρόθεσή της να παρευρεθεί στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή, παρά το μήνυμα που δέχτηκε από την Καλλιστώ Βαρδή. Μέχρι στιγμής το κινητό της παραμένει κλειστό.
Peoplegreecehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα