Η νέα τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης και του Νίκου

13:06 3/6/2011 - Πηγή: TVNea
Τα παλιά θυμήθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς ο ηθοποιός εμφανίστηκε ως καλεσμένος, μετά από αρκετό καιρό απουσίας, στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη»

Ο παρουσιαστής του «Δέστε τους» συνοδευόταν από την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους μίλησαν για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι
στο θέατρο «Αθηνά». Στην παράσταση, η 25χρονη ηθοποιός ενσαρκώνει μια κομμώτρια λαϊκής τάξης με έντονη και βαριά επαρχιώτικη προφορά. Βλέποντας αποσπάσματα από τις πρόβες της παράστασης, η 41χρονη παρουσιάστρια είπε: "Έχεις και κωμική φλέβα!". Όσο για τον πρώην συνεργάτη της, ζήτησε να μάθει ποια παρουσιάστρια λατρεύει να σχολιάζει στην καθημερινή του εκπομπή για τις στιλιστικές της επιλογές, για να πάρει την απάντηση: «Στην Τρέμη έχω αδυναμία».

Αργότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσία του Νίκου Μουτσινά παρουσίασε τη σημερινή έρευνα η οποία αναφερόταν στους οκτώ λόγους που θα έκαναν έναν άντρα να θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ένας από αυτούς ήταν να μπερδευτεί και να στείλει μήνυμα με την ερωτική φαντασίωσή του σε λάθος άνθρωπο. Η Ελένη Μενεγάκη, τότε, αποκάλυψε πως της έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, όταν έλαβε  ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου στο κινητό της από άγνωστο αποστολέα. Αργότερα, έλαβε από τον ίδιο αριθμό το μήνυμα: «Συγνώμη, λάθος», ενώ η ίδια δεν κατάλαβε ποτέ αν προερχόταν από άντρα ή γυναίκα.

Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα