Τζέσικα Άλμπα: Θα γεννήσει με διαλογισμό!

13:06 3/6/2011 - Πηγή: TVNea

Λίγες εβδομάδες πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, η Τζέσικα Άλμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου μίλησε για το πώς σχεδιάζει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Σύμφωνα με την 30χρονη ηθοποιό, το δεύτερο παιδί της θα γεννηθεί μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου που ονομάζεται "HypnoBirthing".

Προσπαθώντας να εξηγήσει στην οικοδέσποινα της εκπομπής, η Τζέσικα Άλμπα είπε: "Δεν έχεις ένα ρολόι μπροστά στο πρόσωπό σου και ξυπνάς και ξαφνικά έχεις ένα μωρό. Όχι, βασικά ο σύζυγός μου με χαλαρώνει με τα λόγια του και με κάνει
με το διαλογισμό να αισθανθώ ότι βρίσκομαι στα σύννεφα, ενώ βρίσκομαι στο χειρουργείο. Είναι μεθοδευμένο. Επικεντρώνομαι στις αναπνοές μου και παραμένω χαλαρή. Αυτό είναι όλο, δεν είναι κάτι παράξενο". Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον Κας Γουόρεν, αυτή τη μέθοδο ακολούθησε και στη γέννηση της πρώτης κόρης της, Όνορ. "Απλά χαλαρώνω και ακούω τη φωνή του συζύγου μου. Ξέρεις, σε άλλες συνθήκες θα ήθελα να τον στραγγαλίσω, αλλά εκείνη τη στιγμή με ηρεμεί και είναι υπέροχο". Το ζευγάρι προς το παρόν δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα