Η μεγάλη ταλαιπωρία της Έλλης Κοκκίνου μαζί με Βανδή και Καραφώτη

13:51 14/10/2011 - Πηγή: TVNea
Η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Κώστας Καραφώτης ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πήγαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος χθες το πρωί με αφορμή την κοινή περιοδεία τους στην Αμερική. Ωστόσο, δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη για το Μόντρεαλ του Καναδά που είναι ο πρώτος σταθμός του «North American Tour 2011» λόγω της λευκής απεργίας
των ελεγχτών. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Κώστας Καραφώτης περιγράφουν με χιούμορ την ταλαιπωρία της αναμονής, μέσα από τις σελίδες τους στο twitter! «Καλημέρα!!!! Freddo espresso γλυκό παρακαλώ! Έχουμε μεγάλο ταξίδι μπροστά μας με Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου!» έγραψε ο Κώστας Καραφώτης , πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά.

Τη δική της καλημέρα έστειλε στους followers της και η Έλλη Κοκκίνου από νωρίς το πρωί: «Καλημέρα απο πολυ νωρίς!Το αεροπλάνο για Montreal φεύγει νωρίς σήμερα. Ο πρώτος προορισμός της περιοδείας μας. Πρώτος καφές. Στην υγεία σας!» έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, οι τραγουδιστές πληροφορήθηκαν ότι η εταιρεία με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν απεργούσε και ακολούθησε ενημερωτικό tweet: «Προς το παρόν ΄΄Απεργεί ΄΄ η air France με ΄ λευκή ΄ διάθεση:)))» σχολίασε ο Κώστας Καραφώτης, τονίζοντας τη λέξη «απεργεί» λόγω της νέας του επιτυχίας!

«Λευκή απεργία οι ελεγκτές! Είμαστε στο αεροπλάνο και περιμένουμε. Δε βαριέσαι. Υπάρχουν και χειρότερα!Καλά να είμαστε!Ευχαριστω για τις ευχές!» έγραψε πιο αναλυτικά η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ και υπομονή την ταλαιπωρία. Κάτι, που ο 33χρονος τραγουδιστής δεν άφησε ασχολίαστο: «Και το χειρότερο είναι ότι δεν προλαβαίνω με τίποτα την @ElliKokkinou στα tweet! Πάλι 2ος στο ρεπορτάζ #λευκή απεργία :))))» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην παρέα τους βρίσκεται και η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά τις συναυλίες της στη Γερμανία, ξεκινάει την περιοδεία γαι την Αμερική. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εμφανίσεις στο Atlantic City, στο Τορόντο και στο Σικάγο.

Πηγή: Yupi.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα