Η Κλεοπάτρα Πατλάκη γράφει στην Star Press για τη μάχη Σπυροπουλου- Καραβάτου

14:46 22/9/2014 - Πηγή: TVNea
Σούπερ μάρκετ vs ντελικατέσεν
…Ή, αλλιώς, πώς ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ! Γιατί απέναντι από την υπερπαραγωγή του ALPHA, το παρεάκι του «Στα καλά καθούμενα» έδειξε ότι μπορεί να μην έχει τη λαμπρή εικόνα, έχει όμως ψυχή, μεράκι και ταλέντο.
Ναι μεν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αυτήν τη στιγμή το καλύτερο ίσως σκηνικό που πέρασε ποτέ από ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, υστερεί, ωστόσο, σε εμπειρία. Η παρουσιάστρια δεν «περνά» στον κόσμο και όποιος δει τα #spitimouspitakimou ή#spitispitaki στο twitter
πραγματικά θα κοκκινίσει από την υπερχείλιση αντιπάθειας προς το πρόσωπό της.
Επί της ουσίας, η πρώτη εκπομπή είχε δυνατά θέματα, αλλά αδύναμο πλατό. Η χημεία ανάμεσα στους παρουσιαστές ήταν ανύπαρκτη και το χιούμορ απουσίαζε. Η δε συνέντευξη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης είχε τόσα «τρυπημένα» πλάνα της παρουσιάστριας, που θύμιζε τηλεόραση 10 χρόνων πριν.
Αν έπαιρνες το παρεάκι των Καραβάτου - Κατσούλη και το έβαζες στο σκηνικό του ALPHA, είναι σίγουρο ότι θα έπαιρναν την πρωτιά με μεγάλη διαφορά. Η παρέα τους έδεσε από την πρώτη στιγμή. Η Κατερίνα, άνετη και έμπειρη. Ο Κρατερός μεγάλη έκπληξη με το χιούμορ και την ατάκα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σπιρτόζος και γλυκός και η Όλγα Λαφαζάνη σεμνή και κούκλα. Η παρέα του ΕΨΙΛΟΝ ψάχτηκε στα θέματα, προκειμένου να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Θέματα εναλλακτικά, άψογα Ελληνικά και, ευτυχώς, τη δεύτερη μέρα με λιγότερα τεχνικά προβλήματα και καλύτερο φωτισμό.
Τα νούμερα του Σαββάτου έδειξαν ότι η παρέα του ALPHA σημείωσε χαμηλότερα νούμερα από τα αναμενόμενα: 17,4 στο γενικό σύνολο και 18,3 στο νεανικό κοινό, απέναντι από το 9,3 και 7,3 που έκαναν στο ΕΨΙΛΟΝ, ένα κανάλι που η τηλεθέασή του δεν ξεπερνούσε μέχρι τώρα το 2,3%.
Από την Κλεοπάτρα Πατλάκη-Star Press

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
star press
Τυχαία Θέματα