Η Κλεοπάτρα Πατλάκη "αδειάζει" Καραβάτου, Σπυροπούλου και γράφει τα αυτονόητα: O Alpha χρειάζεται παρουσιάστρια, όπως η Αλιμπέρτη.

15:16 26/2/2014 - Πηγή: TVNea
Tο « Νικ ο Κλοκ» τερμάτισε τον κύκλο των επεισοδίων που είχαν εγκριθεί από τον Alpha και κάπου στις αρχές Μαρτίου, ρίχνει αυλαία. Ο Νίκος Μουτσινάς το ήθελε πολύ, το προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκε. Από την πρεμιέρα, η εκπομπή έδειξε ότι έχει μια πορεία προδιαγεγραμμένη. Ίσως δεν έφταιγε τόσο ο Νίκος σ αυτό. Αυτό ήξερε ότι κάνει καλά, αυτό έκανε. Το κανάλι έπρεπε να τον ακούσει, σ ένα σημείο. Στο σημείο που ο Νίκος επέμενε ότι έπρεπε να σταματήσει από το « Δέστε τους». Αντ αυτού, o Αlpha
του έδωσε το «Νικ ο Κλοκ» ως… τυράκι, για να τον κρατήσει και στην απογευματινή ζώνη. Έλα όμως που αυτό αποδείχτηκε παγίδα. Γιατί ν ακούσεις τον Νίκο το βράδυ να σχολιάζει αυτά που ούτως ή άλλως τον άκουγες να σχολιάζει κάθε απόγευμα;
Από την άλλη, ο Νίκος δεν τόλμησε. Θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί και να μην μείνει στον τηλεοπτικό σχολιασμό, να εντάξει και κοινωνικό και πολιτικό σχόλιο. Θα μου πείτε, μα πώς να απλωθεί σε χωράφια που δεν γνωρίζει; Πώς να μπει στα χωρικά ύδατα του Λάκη Λαζόπουλου, εύκολο είναι; Όχι δεν είναι. Γι αυτό κι ενώ το «Νικ ο Κλοκ» φαινόταν να ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, ουσιαστικά ξεκινούσε με αυτογκόλ .
O Νίκος άρπαξε το «τυράκι» αλλά δεν είδε την παγίδα και ο Alpha κράτησε το δυνατό χαρτί του «Δέστε τους» στην εκπομπή, αποδυνάμωσε όμως ένα project, το οποίο με περισσότερη δημιουργική παρέμβαση από πλευράς του σταθμού και τόλμη από πλευράς του Νίκου, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
Από την άλλη η παρουσία της Σοφίας Αλιμπέρτη την Κυριακή στο « Μες στην Καλή Χαρά» κάθε άλλο παρά …τυχαία μου φάνηκε. Απλή πρόσκληση ή επιστροφή στην Κάντζα;
Η Σοφία Αλιμπέρτη, ένα υγιές πρότυπο παρουσιάστριας αποφάσισε κάποια στιγμή ότι η τηλεόραση πλέον δεν την αφορά και δήλωσε ότι σταματά. Χθες, έδωσε για άλλη μια φορά δείγμα της στόφας της. Απλή, χωρίς να νεανίζει , με μεστό λόγο, απευθυνόταν το ίδιο και στους τέσσερις …παρουσιαστές της εκπομπής και παρέδιδε μαθήματα τηλεοπτικής παρουσίας σε wannabe παρουσιάστριες.
Από 12 ετών στη showbiz, η Αλιμπέρτη, έμαθε καλύτερα από τον καθένα ότι για να μπορείς να μπαινοβγαίνεις όποτε θέλεις σ αυτόν τον κόσμο, το πρώτο που πρέπει να καταπολεμήσεις είναι την …υπαρξιακή σου πρεσβυωπία. Ο Alpha χρειάζεται μια παρουσιάστρια όπως η Σοφία Αλιμπέρτη στο δυναμικό του, μέχρι τουλάχιστον να «χτιστούν» αυτές, που μπορεί να επενδύει πάνω τους αλλά ως τώρα δεν αποδίδουν. Δεν αποδίδουν ίσως γιατί έχουν ερμηνεύσει όπως τους συμφέρει αυτό που έλεγε με περισσή αυτοπεποίθηση η Μαρλέν Ντίντριχ: « Τα πόδια μου μπορεί να μην είναι τόσο όμορφα, απλά ξέρω τι να τα κάνω»!

Κλεοπάτρα Πατλάκη / kourdistoportocali
Keywords
Τυχαία Θέματα