Η επιστροφή της "Ξένιας"

11:21 11/10/2011 - Πηγή: TVNea
H Ξένια επιστρέφει και αυτή τη φορά έχει σκοπό να τελειώσει με τους ενόχους προκειμένου να πάρει πίσω τη ζωή της. Θα είναι όμως αυτό εύκολο; Ο τελευταίος και συγκλονιστικός κύκλος της μεγάλης επιτυχίας του Μega «Η ζωή της άλλης» επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα καθημερινά στις 9.00 το βράδυ, εκτοπίζοντας τους πρωταγωνιστές του «Ερωτα και τιμωρία» στην απογευματινή ζώνη. Η σειρά που καθήλωσε για δύο τηλεοπτικές σεζόν περισσότερο από δύο εκατομμύρια τηλεθεατές καθημερινά, κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου, ανοίγοντας ουσιαστικά και τη νέα
σεζόν για τη ζώνη prime time. Κυρίαρχο στοιχείο στα νέα επεισόδια είναι οι ανατροπές και οι απρόσμενες εξελίξεις μέχρι να γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα. Η εικόνα εξάλλου της Κατερίνας Οικονομάκου με το μαχαίρι στο χέρι στο τρέϊλερ που παίζει ήδη συχνά στο κανάλι, δίνει μια πρώτη γεύση στους φαν της σειράς. Το βέβαιο είναι ότι η Ξένια...
με τη βοήθεια ενός ακόμη άντρα που έχει του χεριού της, του Σήφη, θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της επιχείρησης κέτερινγκ της οικογένειας Καλιφατίδη και της Κάτιας Δανδουλάκη. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσει να φθάσει έως και τον φόνο… Δεν είναι όμως μόνο η ιστορία της Ξένιας.
Με ανατροπές θα εξελιχθεί και η ιστορία της Ελπίδας και του Χάρη, ειδικά μετά την αναγγελία του γάμου του Αλέξη με τη Στέλλα. Εμπόδιο στα σχέδια της Ξένιας θα σταθούν η Κάτια και ο Πέτρος που αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνά τους για να ανακαλύψουν την αλήθεια και να πέσουν οι μάσκες.
«Η ζωή της άλλης» του Δημήτρη Αρβανίτη ήταν η μεγάλη επιτυχία του καναλιού τις δύο προηγούμενες χρονιές. Το Mega κράτησε τα τελευταία επεισόδια για έναν νέο κύκλο στην έναρξη της νέας σεζόν φέτος.
Η σειρά προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου και οι πρωταγωνιστές της, αρχίζοντας με την Κάτια Δανδουλάκη σήμερα, θα προσκληθούν στο «Πρωινό mou» απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

espresso


Keywords
Αναζητήσεις
epistrofitisksenias
Τυχαία Θέματα