Η επανάληψη της Σμαράγδας και η αλλαγή της εκπομπής της Μελέτη!

16:18 27/2/2015 - Πηγή: TVNea

Διάφορα σκαμπανεβάσματα είχαμε χθες στους πίνακες της Nielsen, μιλώντας φυσικά για την βραδινή ζώνη των καναλιών. Άλλα ήταν θετικά και άλλα αρνητικά. Ξεκινώντας να πούμε ότι φυσικά ο ποδοσφαιρικός αγώνας που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά στη μάχη της χθεσινοβραδινής τηλεθέασης, με σχεδόν 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν και τα δύο ημίχρονα του αγώνα.
Από την άλλη, ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι το Celebrity Game
Night με τη Σμαράγδα Καρύδη, το οποίο προβλήθηκε σε επανάληψη, έκανε πολύ καλές τηλεθεάσεις (Γενικό 12,8%, Νεανικό 17,7%). Ειδικά στο γυναικείο κοινό 25-44, η εκπομπή έκανε 34,3%, συγκεντρώνοντας 481.000 τηλεθεατές. Η Σμαράγδα Καρύδη είχε αποδειχτεί η μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν και όπως φαίνεται θα είναι και της φετινής, αφού μπορεί και κρατάει τα νούμερά της υψηλά... ακόμα και όταν η εκπομπή παίζει σε επανάληψη!
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω και το χθεσινό #HASHTAG, με την Ελεονώρα Μελέτη να βγαίνει LIVE από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής και όχι μετά τις 00:30 το βράδυ, όπως συνήθιζε (σαν βρικόλακας)! Στο κανάλι θα πρέπει να χάρηκαν αρκετά, αφού είδαν τα νούμερα της εκπομπής να έχουν μία μικρή άνοδο... φτάνοντας στο 4,5% (γενικό και νεανικό).
Το θέμα της εκπομπής συζητήθηκε πολύ στα social media, όχι και με τόσο θετική διάθεση, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η λέξη #επιμονή ήταν το hashtag της συγκεκριμένης εκπομπής. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της η εκπομπή αναφερόταν στις φυλακές και στο σωφρονιστικό σύστημα (!$^&?). Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό το Hashtag έχει χάσει την δύναμη του, όσο αναφορά στο ρεπορτάζ αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που βλέπει την εκπομπή! Αυτή τη φορά τα αντανακλαστικά των υπευθύνων ήταν άμεσα, βγάζοντας την Μελέτη LIVE από την αρχή της εκπομπής (αν και είναι κάτι που το φωνάζουμε πολύ καιρό), όμως φοβάμαι ότι θα πρέπει η εκπομπή να βρει και πάλι την ταυτότητά της!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα