Η δωρεά της Meryl Streep προς τιμήν της Viola Davis

10:02 1/3/2012 - Πηγή: TVNea
Η Meryl Streep πραγματοποίησε μια σημαντική δωρεά προς σχολείο του Ρόουντ Άιλαντ, προς τιμήν της συνυποψήφιας της για το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, Viola Davis.
Την επομένη της βράβευσης της με το Όσκαρ
καλύτερης ηθοποιού, η Streep έκανε δωρεά σε ένα σχολείο στο Ρόουντ Άιλαντ ύψους 10.000 δολαρίων προς τιμήν της Davis, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο ιδρυτής του σχολείου. Η 46χρονη Davis θεωρείται ευεργέτιδα του χρεοκοπημένου σήμερα σχολείου Σέντραλ Φολς στο Ρόουντ Άιλαντ, της πόλης όπου μεγάλωσε καθώς έχει κάνει και η ίδια δωρεά προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί η βιβλιοθήκη του. Η επί σειρά ετών φίλη της, 62χρονη Streep , έστειλε επιταγή 10.000 δολαρίων σε ένα τοπικό σχολείο, το Ινστιτούτο Μάθησης Segue, που κινδυνεύει να κλείσει. Η επιταγή έφθασε την Δευτέρα, την επόμενη μέρα μετά την βράβευση της Streep με Οσκαρ για την ταινία «The Iron Lady» όπου υποδύθηκε την Margaret Thatcher. Η Meryl Streep επικράτησε της Davis, η οποία εθεωρείτο φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “The Help”.
Το σχολείο στεγάζεται προς το παρόν σε ένα δημόσιο κτίριο στο Σέντραλ Φολς, το οποίο πρόκειται να πουληθεί λόγω οικονομικών δυσχερειών, εξήγησε ο ιδρυτής και διευθυντής του.
Όπως είπε ο ίδιος, το σχολείο θα πρέπει να αγοράσει το κτίριο ή να μεταφερθεί σε άλλο χώρο εντός των επόμενων 12 με 13 εβδομάδων. Στο σχολείο φοιτούν περισσότεροι από 200 μαθητές φέτος και του χρόνου αναμένεται να φοιτούν 240.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα