Η ανακοίνωση του MAD για την Eurovision

10:30 19/1/2013 - Πηγή: TVNea
Το MAD TV ανέλαβε την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision, με σκοπό την πραγματοποίηση μιας ειδικής εκδήλωσης, με live εμφανίσεις από ντουέτα έκπληξη και διεθνείς special guests, στα πρότυπα των μεγάλων μουσικών events που διοργανώνει με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης, σκοπός του MAD
είναι ν’ αγκαλιάσει την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, από την ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών έως και την εμφάνιση του εκπροσώπου μας στο Μάλμε της Σουηδίας, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής από όλα τα μέσα του. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει την παραγωγή των video clips των υποψήφιων τραγουδιών, ειδικών εκπομπών, promo clips και ειδικών αφιερωμάτων με airplay στα μέσα του MAD, καθώς και διαγωνισμούς.
Επιπλέον, μετά την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision, το MAD είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το οποίο θα περιλαμβάνει εμφανίσεις και συνεντεύξεις του εκπροσώπου μας σε διεθνή ΜΜΕ, καθώς και την ευρύτερη προβολή του μέσω των κοινωνικών δικτύων. Τέλος, το MAD θα στηρίξει τη δράση της ελληνικής αποστολής, παρακολουθώντας και μεταδίδοντας κάθε δραστηριότητα της με ενημερωτικά ειδικά αφιερώματα έως την τελική της εμφάνιση στη Σουηδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα