Η Madonna έσκισε τη μπλούζα της για τον Ομπάμα!

12:22 9/9/2012 - Πηγή: TVNea

Την ώρα που ο πρόεδρος της Αμερικής, ΜπαράκΟμπάμα, κάνει την προεκλογική του εκστρατεία στο Σαρλότ της Νότιας Καρολίνα, ηMadonna αποφάσισε να δείξει εμπράκτως την στήριξή της στο πρόσωπό του επίσκηνής. Η 54χρονη τραγουδίστρια σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Παρασκευήςστο Yankee στάδιο της Νέας Υόρκης βρήκε την ευκαιρία να εκφραστεί για τιςεπερχόμενες εκλογές.
Πήρε το μικρόφωνό της και είπε στο κοινό που είχεσυγκεντρωθεί για να την ακούσει να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερεςεπιτυχίες της «Έχω δει μερικά τρομακτικά
πράγματα. Έχω δει κόσμο να μπαίνειφυλακή επειδή εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του, την ομοφυλοφιλία του, επειδή δενστηρίζει τη «σωστή» θρησκεία, επειδή δεν ντύνεται όπως αρμόζει», προσθέτονταςλίγο αργότερα «ο Θεός να έχει καλά τη Michelle Obama. Σήμερα δε θα σας δείξω ταοπίσθιά μου. Θα σας δείξω τα συναισθήματά μου. Πώς σας φαίνεται αυτό; Δεν είναιεξίσου επικίνδυνο;».
Αμέσως μετά από αυτή τη δήλωση, αποφάσισε ναγίνει λίγο πιο αποκαλυπτική –όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό-,έσκισε την μπλούζα της και έδειξε χαμηλάτην πλάτη. Εκεί είχε γράψει με μεγάλα και κεφαλαία γράμματα «OBAMA». Η Madonnaβρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου από το 2008 και είναι γενικά γνωστή για τηνπολιτική της συνείδηση, συμπεριλαμβανομένης και της στήριξής της στα μέλη τουσυγκροτήματος Pussy Riot που φυλακίστηκαν πρόσφατα.

πηγή: Enimerosi24.grhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα