Τι γίνεται με το "Μες τη καλή χαρά";Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο TvNea!

11:34 9/9/2012 - Πηγή: TVNea
Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν είναι πολύ κοντά και οι ιθύνοντες των καναλιών τρέχουν σαν τρελοί,για να προλαβουν να κλείσουν τα πρόσωπα,τα θέματα,τα trailer,αλλά και τη διακόσμηση του studio.Τώρα,στο στρατόπεδο του "Μες τη καλή χαρά" τα πράγματα είναι ακόμα πολύ ρευστά.Το trailer είναι έτοιμο,το πλατό θα είναι ίδιο,τα θέματα κλασσικά.Άρα τι μένει;Τα πρόσωπα....

Οι φήμες λένε,ότι στον Alpha
ήδη έχουν αποφασίσει το πάνελ της Ναταλίας,ωστόσο τίποτα ακόμα επίσημο δεν έχει βγει από το κανάλι.Έχουν ακουστεί πολλά και για την ακρίβεια πάρα πολλά.Πάμε,όμως να δούμε την αλήθεια....
Από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου παραμένει ο Θέμης Γεωργαντάς,που είναι πολύ καλός φίλος της κεντρικής παρουσιάστριας.Ο Παύλος Σταματόπουλος μετά τη σύντομη και όχι πετυχημένη μεταγραφή του στον Ant1 επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να προσαρμοστεί,αφού η χημεία που είχε με τη Ναταλία και το Θέμη είναι κάτι παραπάνω από άψογη.
Από την εκπομπή αποχωρούν η Έλενα Παπαβασιλείου,ο Βασίλης Δρυμούσης και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος.
Πριν τρις μέρες έγιναν τα δοκιμαστικά της εκπομπής,όπου πήραν μέρος δεκάδες παρουσιαστές και παρουσιάστριες,όπως η Μαρίας Ενεζλη και η Ευαγγελίας Αραβανή,η Δέσποινα Καμπούρη,η Λάουρα Νάργιες, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Βάσω Κολλιδά, η ηθοποιός Κατερίνα Χιωτίνη απο τους "Βασιλιάδες".
Επικρατέστερη;Η Δέσποινα Καμπούρη!Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως από το Skai και είπε να δοκιμάσει τη τύχη της με τον Alpha.
Από την άλλη τις ίδιες πιθανότητες έχει και η Λάουρα Νάργιες,η οποία σίγουρα έχει διαφορετική προσωπικότητα από την Δέσποινα.Η 20χρονη παρουσιάστρια,έπειτα από της θητεία της στην Ετ1,με το Escape και το Ολα12,με τον Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή στον Ant1 είναι αρκετά έμπειρη και έτοιμη να κάτσει στον καναπέ της Ναταλίας.
Σίγουρα,θα αναρωτιέστε τι έγινε με τη Κατερίνα Στικούδη,που της είχε γίνει πρόταση από τη Ρούλα Κορομηλά,ώστε να είναι αυτή η τυχερή.Η ίδια,όμως δεν δέχτηκε,επειδή έχει πολύ βαρύ φόρτο εργασίας,λόγω των εμφανίσεων της σε νυχτερινό μαγαζί.
Επιπρόσθετα,τα σενάρια που θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέφει στην Κάντζα δεν έχουν απολύτως καμία βάση.
Τέλος,ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι ο άνδρας,που θα σχολιάζει 2 φορές την εβδομάδα της lifestyle έρευνες και θα ανακρίνει μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους καλεσμένους.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα