Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πώς αντέδρασε όταν είδε ουρές στα ΑΤΜ και τα βενζινάδικα

20:01 27/6/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν σήμερα προσκεκλημένος στο Πρωινό ΣΟΥ ΚΟΥ της σεζόν έδειξε την ανησυχία του για τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις. Μάλιστα ενώ ήταν προγραμματισμένο να παίξει κάποια παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν το έκανε γιατί όπως τόνισε ως η Ελλάδα ζει μια δύσκολη μέρα και πως δεν νοιώθει καλά ψυχολογικά να πάρει τον κόσμο και να του κάνει φάρσες.

Ο παρουσιαστής το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να σχολιάσει την απόφαση για δημοψήφισμα
και την αντίδραση του κόσμου και μάλιστα περιέγραψε κάτι που έζησε χτες το βράδυ. Όπως είπε γυρνώντας από μια εκδήλωση είδε σε όλες τις τράπεζες και τα βενζινάδικα να έχουν πολύ κόσμο και ουρές. Όταν κατάλαβε για ποιο λόγο γινόταν αυτός, ο παρουσιαστής έτρεξε σε μαγαζί να αγοράσει γάλατα για το παιδί του γιατί πανικοβλήθηκε.

Στη συνέχεια, όμως παραδέχτηκε πως αφού ηρέμησε συνειδητοποίησε πως ο πανικός δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση και πως όλοι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Με ενοχλεί που έχουν περάσει 5 χρόνια, 5 χρόνια αγχωμένα, που κάθε χρόνο ελπίζουμε για κάτι καλύτερο και όλα αυτά τα 5 χρόνια έχει γίνει μια τρύπα στο νερό. Με ενοχλεί που δεν λέμε δεν περιράζει θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Με ενοχλεί που καταστράφηκε τόσος κόσμος και κανείς δεν νοιάζεται».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα