Γιώργος Λιάγκας: Μιλάει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά

16:00 18/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να περιμένει το δεύτερο παιδί τους, αλλά και τον ανταγωνισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην πρωινή ζώνη.

«Όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να τα κρύψει κάποιος. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Και θα το δείτε και θα ανακοινωθεί!» δήλωσε ο 44χρονος παρουσιαστής για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την 33χρονη σύζυγό του, ενώ συνέχισε: «Τη Φαίη τη βλέπω πιο αδύνατη από
ποτέ. Εμένα βλέπω με παραπάνω κιλά. Αν ήταν τώρα κάποιος έγκυος από τους δυο μας, αυτός είμαι εγώ. Συγκεκριμένα για το δημοσίευμα, θεωρώ πως είναι λίγο δημοσιογραφικό φάουλ για μένα».

Όσο για τον ανταγωνισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αλλάξαμε τηλεοπτική στέγη, αλλά επί της ουσίας τηλεόραση είναι οι άνθρωποι. Εμείς είμαστε ίδιοι. Δεν έχω δει απέναντι, γιατί είμαστε ακριβώς την ίδια ώρα. Έχω δει δυο – τρία λεπτά γιατί εμείς τελειώνουμε 20 – 25 λεπτά νωρίτερα, οπότε επιστρέφοντας στο γραφείο έχω δει κάποια λίγα λεπτά. Δεν έχω άποψη για αυτό που έχω δει».

Ωστόσο για την επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλο στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του «Πρωινό Mou», ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θεωρώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να επιδιώξει να κάνει κάτι στη ζωή του [...] Δεν μας θεωρώ αντιπάλους, αλλά δεν ήμασταν και φίλοι ποτέ. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση εκτίμησης. Εγώ έχω πει πάντα τα καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα