Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν είμαι ο τέλειος πατέρας»

12:33 20/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για την οικογένεια του, τη σχέση του με τα δημοσιεύματα που τον αφορούν και τα επαγγελματικά του σχέδια μίλησε, το πρωί του Σαββάτου, ο Γιάννης Αϊβάζης στην Ναταλία Γερμανού.

Μιλώντας για την οικογένεια του και τη μικρή του κόρη, Ισμήνη, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, παραδέχτηκε: «Μεγαλώνοντας, με την οικογένεια όλοι οι άντρες το κάνουνε. Όλοι οι πατεράδες προστατεύουν την οικογένεια τους» ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ο τέλειος πατέρας. Λείπω, φεύγω με τις περιοδείες μου (…) Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο και για τη Μαρία και για τη μικρή».
Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελα να βρίσκεται σε φάση διαζυγίου με την γυναίκα του απάντησε: «Δεν γνωρίζω κάτι, δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα» ενώ συνέχισε συνοψίζοντας σε μία φράση: «Με τη Μαρία είμαστε μια χαρά, περνάμε την καλύτερη περίοδο της ζωής μας».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πως ανοίγει αυτόν τον καιρό μια καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο ενώ συμπλήρωσε: «Αν όλα πάνε καλά, σε δυο εβδομάδες θα έχω ανοίξει. Με ένα φίλο μαζί, χρόνια το λέγαμε, με έψησε τελικά. Θέλουμε να κάνουμε ένα ωραίο στέκι για τους νέους, με παιχνιδάκια μέσα, να μπορούν να διαβάσουν και για τους μεγάλους να μπορούμε να κάνουμε την παρεούλα μας χωρίς πολλές μουσικές κλπ».

Σχετικά με τα καλλιτεχνικά του σχέδια δήλωσε: «Aπό Ιούλιο και μετά είμαι αρκετά φορτωμένος. Και θεατρικά και κινηματογραφικά. Ειδικά κινηματογραφικά είναι μια ταινία που έχω γράψει εγώ». Μάλιστα, στην ταινία υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όπως είπαν –από κοινού- να δούμε σε ένα ρόλο και τη Σίσσυ Χρηστίδου!
Keywords
Τυχαία Θέματα